Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
Başbakan Davutoğlu'nun, "Proje diye getirdiği 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey" sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi: Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş?
2011 yılında öldürülen Usame Bin Ladin'in ele geçirilen mektuplarında eşine yazdığı 'sevgi dolu' sözler dikkat çekti.
Suudi Arabistan’ın Katif şehrindeki saldırının hemen arkasından Yemen’in başkenti Sana’da Husi ağırlıklı Sayyah Camii’nde de bir bombalı saldırı gerçekleştirildi.
ABD'deki bir federal hakim, CIA işkence raporunun tamamının yayınlanmaması yönünde karar verdi.
AB Bakanı Volkan Bozkır, Avrupa Birliği ile vizelerin kalkması gerektiğini açıklayarak "Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, hakikaten edeceğiz" restini çekti.
Gazze'ye uygulanan ablukanın, ekonomide sebep olduğu mali kriz dolayısıyla Gazze, dünyanın en büyük yoksulluğu yaşayan bölgesi olmak tehlikesiyle karşı karşıya
Star gazetesi yazarı Sibel Eraslan Mısır'daki idamları durdurmak için İslam toplumlarının akilleri veya sivil liderlerden oluşan bir çözüm grubunun acilen devreye girerek sırada bekleyen
ABD Başkanı Barack Obama, Irak'ta Ramadi kentinin IŞİD'in eline geçmesini "taktiksel bir gerileme" olarak niteledi, ABD’nin IŞİD'e karşı yürütülen savaşı kaybetmediğini söyledi.
Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro Hattı inşaatında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti
Almanya, 2. Dünya Savaşında esir düşen Sovyet askerlerine, kişi başına 2 bin 500 Avro olmak üzere 10 milyon Avro savaş tazminatı ödeyecek.
İran destekli Şii Husiler, Cenevre'de 28 Mayıs'ta yapılacak Yemen müzakerelerine katılmaları için Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon güçlerinin hava saldırılarını durdurmasını �
151 yıl önce Rusya'nın vatanlarından sürgün ettiği Çerkesleri anmak isteyen binlerce kişi, İstiklal Caddesi'ndeki Rus Konsolosluğu'na yürüdü. Kalabalık Rusya'nın Çerkeslerden özür d
Van'da 'HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır' yazılı pankartla seçmen bir kez daha tehdit edildi.
Konya merkezli birçok ilde 'Paralel Yapı'ya yönelik operasyon düzenlendi...