Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye'ye ve halkına yapılan ihanet olduğunu söyledi.
Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'deki 2 bin 500 yıllık Uzuncaburç Antik Kenti, tarihle iç içe olmak isteyen misafirlerini bekliyor.
CHP'li Gürsel Tekin, Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı sivil toplum kuruluşları tarafından Nobel'e aday gösterildiğini söyledi.
Isparta'da kanalizasyonların yapılmamasına tepki gösteren bir vatandaş, Belediye başkanına dışkı fırlatarak protesto etti.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, masa ve sandalyelerin kaldırılması konusunda talimat verdiği kafenin önünde uğradığı saldırı sonrası açıklama yaptı.
FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan İrtegün, yurtdışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.
Son dakika! Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıya uğradı. Şehrin eğlence merkezlerinden biri olan Haller Gençlik merkezi önünde Yılmaz Büyükerşen'e y
Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Reyes, "Avrupa'nın beslediği emperyalist hırslara hizmet eden yalakalar var. 15 Temmuz da bunun açık bir örneği." ifadesini kullandı.
Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansı 'Liderimiz gururla ABD anakarasının vuruş menzilimiz içinde olduğunu doğruladığını söyledi' şeklinde haber geçti.
Bekir İrtegün hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Başakşehir Spor Kulübü'nün sözleşmesini feshettiği eski Başak
Görevden alınan Navaz Şerif'in ardından, geçici olarak Şahid Hakan'ın başbakanlık görevine atanacağını iddia edildi.
Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurt dışına çıkış yapmak için bekleyen tırlar, 14 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
Konya'da FETÖ soruşturması kapsamında 534 sanık hakkında hazırlanan iddianamede örgütün, üyelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "aralıksız" beddua edilmesi için talimat verdiği belirtildi
HDP Batman Milletvekili Besime Konca hakkında dün gece saatlerinde tahliye kararı verildi.
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan, 2017'nin ikinci döneminde üye sayısını en fazla artıran konfederasyonun HAK-İŞ olduğunu belirterek, "Bu da emekçi kardeşlerimizin bize duydu�