Türkiye'deki 87 ilahiyat fakültesinin dekanı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki göstermek amacıyla "Kudüs bildirisi" yayınladı.
Cumhhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Binyamin Netanyahu'nun Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi. "Önce kendi yaptıklarının hesabını versinler" dedi.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı sonrası gerilim tırmanıyor. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ortak basın toplantısında tansiyonu daha da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci tarihçi İlhan Bardakçı'nın aktardığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Hasan Onbaşı'yı anlattı.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, ABD Büyükelçiliği önünde toplanarak ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek isteyen kitleye polis müdahale etti.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Senegal'in başkenti Dakar'da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Katar, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararına karşı gösteri düzenleyen Filistinlilere yönelik sert müdahaleleri kınadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Sivas Kongresi'nde yaptığı konuşmada, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararıyla ilgili, "Çarşamba günü İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) dönem başkan
DİSK Genel Başkanı Kani Beko, asgari ücretin sadece asgari ücretlileri değil tüm çalışanları ilgilendirdiğini, bu nedenle talebe tüm çalışanların sahip çıkması gerektiğini belirte
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sivas 6. Olağan Kongresinde konuşuyor.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı için bir süre sessiz kalan Abdullah Gül, bugün bir video yayınlayarak, vatandaşları yarınki Yenikapı mitingine davet etti.
İsrail'de 'Heykel Örgütleri' adıyla bilinen fanatik ve aşırıcı grup, Yahudilere Mescid-i Aksa'ya 'toplu baskın' çağrısı yaptı.
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, İsraillilere, Kudüs'ü başkenti olarak tanıyan kararı protesto eden Filistinlileri boykot etme çağrısında bulundu.
Sivil toplum kuruluşu RISDA'nın Başkanı Nuruzzaman, Bangladeş'te Arakanlı Müslümanların kaldığı kamplarla ilgili, "Başlıca sorunlardan biri, ailesi Arakan'da Myanmar ordusu ya da fanatik
Yargıtay, kendisine hakaret ve tehdit ettiğine ilişkin başka türlü delil elde etme imkanı bulunmayan kişinin, hakaret edenle arasında geçen telefon görüşmesini kayda alarak elde ettiği d