Sina’da IŞİD’in üstlendiği kanlı baskını fırsata çeviren cunta, İhvan’ın 9 üyesini evlerinde infaz etti. Sisi savaş baltalarını bilerken, İsrail de Mısır sınırına yığınak ya
PKK'lı teröristler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapımı süren Silvar Barajı'nın güvenliğini sağlayan askerlere saldırdı.
Her Ramazan olduğu gibi fazla oruç süresi bu yıl da tartışılıyor.
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bombalı araçla düzenlenen saldırılarda Mısır ordusundan yapılan açıklamaya göre 10 asker hayatını kaybetti. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
Mısır’ın 6 Ekim kentinde polis karakoluna yakın bir noktada bombalı saldırı oldu, 3 kişi hayatını kaybetti. İskenderiye'de ise bir polis kontrol noktasına yapılan silahlı saldırıda ç
Askeri kaynaklar, Kandil ve Havaşin'in F-16'lar tarafından bombalandığı haberini yalanladı.
Mısır başsavcısının dün bombalı saldırı ile öldürülmesinin ardından Sisi, bundan sonra daha sert yasalar getireceğini söyledi.
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.
Balıkesir'in Havran ilçesinde 2 inek, 2 köpek ve bazı kümes hayvanlarını ısıran bir köpeğin kuduz olduğunun anlaşılması üzerine iki mahalle 6 ay süreyle karantinaya alındı.
Mısır'da konvoyuna bombalı saldırı düzenlenen Başsavcı Hişam Berekat yaşamını yitirdi.
Gazze ablukasını delmeyi hedefleyen 3. Özgürlük Filosu'ndan balıkçı teknesi Marianne’de bulunan İsveçli aktivist Dror Feiler’in dünyaya çağrıda bulunduğu görüntüler ortaya çıktı
Mısır cumhuriyet savcısına bombalı saldırı
IŞİD'in dün bombalı araçlarla saldırı düzenlediği Kobani'de bugün de yer yer silah sesleri geliyor. Seslerin çatışmadan mı yoksa başka bir neden mi kaynaklandığı bilinmiyor. Bazı ka
IŞİD'in Kobani'ye düzenlediği bombalı saldırıyla gün boyu süren çatışmalar akşam saatlerine doğru yerini sessizliğe bıraktı.
Türkiye-Suriye sınırında Kobani'deki patlamalardan sonra yeniden yığılmalar başladı. Kalabalık bir grup Kobanili sınırda bekliyor.