ITC Kerkük İl Başkanı Kazancı, "Kerkük'te yaşanabilecek her türlü olumsuz gelişmeden Vali Necmettin Kerim sorumlu olacak." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 askerin şehit olmasına ilişkin, "Terörle mücadelede son aylarda çok büyük başarılar elde etmemizi sağlayan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve mill
Cumhurbaşkanı'nın önüne
BM Genel Sekreteri Guterres, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'yı ve Rum lider Anastasiadis'i telefonla arayarak New York'a davet etti. Guterres, Akıncı ve Anastasiadis ile 4 Haziran'da bir araya gelec
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı yaklaşık 4,5 saat sürdü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Meral Akşener ile iftar yemeğinde bir araya gelecek. Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, Meral Akşener ile bir g�
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Şahdeniz 2 projesinin yüzde 93'ü, Güney Kafkas Boru Hattı'nın yüzde 85'i, TANAP'ın yüzde 72'si tamamlanmış durumda." dedi.
TRT Genel Müdürlüğü için üç isim Başbakanlığa bildirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görev süresi boyunca, çocukların camilerde daha fazla vakit geçirmesinin önünü açacak projeler geliştiren bir din adamı olarak dikkat çekti.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de yabancı elçilikler ve Başkanlık Sarayı'nın olduğu bölgede büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 54 kişi öldü, 320 kişi de yaralandı.
İran'da Ali Laricani, 10'uncu dönemin ikinci yılı için tekrar Meclis Başkanı seçildi
İstanbul'daki Derin Baronlar'ın yedi yıl evvel CHP'nin başına paraşütle indirdiği “Kontrollü Genel Başkan” Kemal'in TESEV'in 183 numaralı kurucu üyesi olduğunu boşuna söylemiyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Başkentte şehit olan Cuma Dağ'ın ailesini ziyaret ederek, iftarı birlikte açtı.
Mısır muhalefeti, 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak bir adayı destekleyeceğini duyurdu
FET֒nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi. Savcı, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın damad