Siyasi partilerin 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adaylığı için başvuru süresi bugün saat 17.00'de sona erecek.
Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile hükümetin politikalarına karşı 22 ve 26 Mayıs'ta büyük gösteriler düzenlenecek.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının verilerine göre; Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılmak üzere 154 milyon 159 bin 80 oy pusulası basılacağı bildirildi.
İstanbul'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruları cevapladı. Erdoğan, Samsung'a yaptığı teklifi açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde İstanbul Gençlik Festivali kapsamında gençler ile bir araya geldi.
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yapacağı zirvenin tarihi ve mekanının belirlendiğini duyurdu. Trump, ayrıntıların belirlendiğini ve herkesin yakında her şeyi �
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi HDP, adayını açıkladı.
SON DAKİKA HABERİ: HDP, 24 Haziran’daki cumhurbaşkanı seçiminde cezaevinde bulunan partinin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı aday olarak gösterdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin Ulusal Konseyi toplantısında Avrupa'daki Yahudi kırımlarının (pogrom) sebebinin anti-semitizm değil, Yahudilerin sosyal hayattaki konumları ve
HDP Güngören İlçe Teşkilatı'nda PKK propagandası yapıldığı iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında HDP İl Başkanı Cengiz Çiçek ve ilç
Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani, Avrupa'nın kendi ordusuna ihtiyacı olduğunu söyledi. Tajani aksi takdirde Avrupa'nın küresel ağırlığa kavuşamayacağını savundu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada "Ziyaret oldu, gizli kapaklı değil" dedi. Gül, ziyarette "Herhangi bir tehd
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'na gelerek Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza attı.
ABD'li Senatör John McCain, ABD Başkanı Donald Trump'ı 'uluslararası tiranlara övgüler yağdırarak, Amerikan değerlerinin arkasında duramadığı' suçlamasıyla eleştirdi.