Darbenin finansörü Paralel Yapı'nın bankası Bank Asya'nın yönetimi TMSF'ye geçti. Aralarında Kaynak Holding, Ortadoğu Tekstil ve Forum İnşaat'ın da olduğu 122 kişinin hisseleri fona dev
Dün akşamdan bu yana 'Bank Asya'nın itibarsızlaştırılarak batırılmak istendiğini' öne süren Zaman ve STV yayın grubunun 17 Aralık'ta yaptığı bu haberler çok konuşulacak. İşte o ha
Bank Asya yönetiminin el değiştiği saatlerde bankalar arası piyasalarda işlem gören dolar banka yönetiminin el değişmesinden etkilenmedi.
Bank Asya'nın yüzde 63'ünün TMSF'ye devir kararının ardından bazı vatandaşlar, bankanın Ümraniye'deki binası önünde toplandı.
TMSF Bank Asya'ya el koydu. BDDK, çoğunluk hisselerine ve yönetimini el koydu. Kararın nedeni ise şeffaflık...
TMSF, BDDK'dan aldığı kararı uygulayarak Bank Asya'ya el koydu. Bu akşam saat 21.00'dan sonra el koyulan Bank Asya'da parası olanlar için TMSF yetkilileri açıklamada bulundu.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Bank Asya'nın yönetim kurulunu belirleyen imtiyazlı payın yüzde 63'lük bölümünün Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından kullanılmasına kar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’nun kendisine MİT Müsteşarı Fidan’ın muhtemel milletvekili adaylığı konusunda kanaatini sorduğunu söyledi. Ancak ne cevap verdiğini açıkla
Türkiye’nin komşularına elektrik ihracatı, Irak ve Yunanistan'a yapılan satışların etkisiyle bir yılda yüzde 204 arttı. Ancak hâlâ elektrikte ithalat, ihracatın neredeyse 6 katı.
Toplumda kendisine yer açma mücadelesi veren gencin tercihleri ve öncelikleri ile ailesinin ve öğretmenlerininki örtüşmediği için bu onu direnmeye ...
Binlerce Filistinli çoçuğun katili olan İsrail Başbakanı Netanyahu, yaklaşan seçimler için başlattığı kampanya kapsamında bebek bakıcısı rolüne girerek oy istedi.
Selahattin Demirtaş HDP'!nin grup toplantısında 7 Haziran seçimleriyle ilgili konuştu.
Filistin'in İsrail işgali altındaki Negev kentinde meydana gelen trafik kazasında 8 Filistinli kadın hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
Yugoslavya’nın 1990’lı yıllardaki dağılma süreci sırasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Hırvatistan’ın “soykırım” başvurusunu değerlendiren BM Adalet Divanı, Sırbistan’ın H�
Birleşmiş Milletler (BM)'e bağlı Uluslararası Ceza Mahkemesi, Sırbistan'ın, Balkan savaşları sırasında Hırvatistan'da soykırım yapmadığına hükmetti.