İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ’da tipi nedeniyle mahsur kalan dağcılık kulübü üyeleri, yoğun çalışmalar sonucu 17 saat sonra kurtarıldı. Dağcılar, ailelerine kavuştuklar
İran Devrim Muhafızları’ndan üst düzey bir komutan IŞİD tarafından Irak’ın kuzeyindeki Samarra kentindeki çatışmalar sırasında öldürüldü.
IŞİD'le Küresel Mücadele Özel Temsilcisi Allen, "Irak güçleri, uluslararası koalisyonun desteğiyle terör örgütü IŞİD çetelerine karşı yakında kara harekatı başlatacak" dedi.
Bakan Mehmet Şimşek kayıtdışında % 5’lik azalmanın ekonomiye 100 milyar TL kazandıracağını söyledi. Şimşek, yabancıların kira gelirini gizlediğini belirterek "Konut satışları taki
Cemaate yönelik operasyonlardan kaygı duyan ABD kongre üyelerinin yazdığı mektupta imzası bulunanlar belli oluyor.
Meteorolojinin günlerdir uyarısını yaptığı kar yurtta etkisini göstermeye başlayınca ilk kar tatili haberleri de gelmeye başladı.
Aleviler, 'Bilimsel, laik, anadilinde eğitim' mitingi için Kadıköy İskele Meydanı'nda Atatürk ve Öcalan posterleriyle yürüyüş düzenledi.
Facebook, başkalarının hayatlarını gözetlemek için kullananların psikolojisini bozuyor.
9 farklı ilde gerçekleştirilen yasa dışı dinleme operasyonunda 21 kişilik gözaltı listesi var, gözaltına alınanlardan biri ise @fuatavni'ye bilgi sızdırıldığı iddia ediliyor.
İç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli ailelerin çocukları, ülkelerinde yarım bıraktıkları eğitimlerine Şanlıurfa'da devam etmeye başladı. Siverek ilçesinde açılan okul
Mısır'da, Zamalek ile Enppi arasında oynanan futbol maçı öncesinde çıkan olaylarda hastane kaynaklarına göre en az 22 kişi hayatını kaybetti.
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ'a çıkan bir kişi düşerek hayatını kaybetti. Aynı bölgeye tırmanan 19 kişilik bir grup ise tipi nedeniyle mahsur kaldı. Kurtarma ekipleri dağcılara
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığının Kamu Personeli Genel Tebliği yeniden düzenlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, kamu hizmet ve görevleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kolombiya seyahati öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığı için "Sayın Fidan'ın adaylığına olumlu bakıyor mu
IŞİD’in iki Japon vatandaşını öldürmesinin ardından Japonya Dışişleri Bakanlığı, Suriye'ye gitmeyi planlayan foto muhabirine izin vermeyerek muhabirin pasaportuna el koydu.