Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nin 28. Oturumu'nun açılışına katıl John Kerry, Rusya'ya sert uyarıda bulundu. Facebook Twitter Linkedin Google
İsrail, Gazze'ye yasa dışı mal sokmak ve Hamas'ın askeri gücünü artırmakla suçladığı, aralarında kendi vatandaşlarının da bulunduğu 26 kişiyi gözaltına aldı.
Türkiye'nin Paris Büyükeçisi Hakkı Akil'e, Paris'te katıldığı bir konferansta nar suyu atıldı. Büyükelçi Akil, bu kişinin Ermeni asıllı bir Fransa vatandaşı olduğunu söyledi.
PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerince açılan hendekler kapatıldı.
Suriye rejimi tarafından hapsedilmiş bir kadın muhalif zindanlarda yaşadıklarını ve şahit olduklarını anlattı.
Merkez Bankası günlük döviz satım ihalesinde tutarı 50 milyon dolar olarak belirledi.
Amerika Başkanı Obama ile İsrail Başbakanı Netanyahu arasındaki İran krizinde çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı
Cumartesi günü hayatını kaybeden Türk edebiyatının büyük ustası Yaşar Kemal için, İstanbul'da Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Zincirlikuyu'ya defnedilen yazarın mezarına doğdu
PKK'ya yönelik silah bırakma çağrısı uluslararası finans çevrelerinde olumlu karşılandı. Süreçteki ilerleme Türkiye'nin kredi notuna da olumlu yansıyabilir.
ABD'nin Los Angeles kentinde bir grup polis arbedenin ardından bir evsizi sokak ortasında vurarak öldürdü. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
Atina, Türkiye'yi Ege'de İskiri ve Limni adaları arasını bağlayan "2 Mart - 31 Aralık 2015" dönemi için yayınladığı NOTAM sebebiyle BM, NATO, AB ve ICAO'ya şikayet ediyor
Azerbaycan Türk vatandaşlarına vizeyi kaldırmıyor. Yıllardır konuşulan konu, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Bakü ziyaretinde yine gündeme geldi. Diplomatların Al Jazeera'ya verdiği
Dönemin Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin, 27 Nisan e-muhtırasının emekli paşaları memnun etmek için yapıldığını söyledi.
THY Başkanı Topçu, iki havaalanının aynı hava sahasını kullanamayacağını belirterek Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi
Ermeni tehcirinin 100'üncü yıldönümü olan 24 Nisan 2015 için hazırlıklarını sürdüren Ermeni Diasporası, Türkiye'ye karşı küresel ekonomik kampanya başlattı.