Suudi Arabistan tarafından 'ayaklanmaları kışkırtmak ve terör olaylarına katılmak' suçlamasıyla idam edilen Nimr'in kardeşi Şiiler'e sukûnet çağrısında bulundu.
Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Su-yong’un 20 Ocak’ta başlayacak Davos Zirvesi’ne katılabileceğini iddia edildi.
İslam Ordusu'nun da aralarında bulunduğu Suriyeli muhalifler, Suudi Arabistan'ın İran ile olan diplomatik ilişkilerine son vermesini destekleyerek bir bildiri yayımladı.
3 yıl önce Suriye'deki savaştan kaçarak Bursa'ya yerleşen müzik dehası 17 yaşındaki Tambi Cimuk, Rusya'nın vize vermemesi nedeniyle müzik yarışmasına katılamayacak. Girdiği yarışmala
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Babil'de Sünni camilerine yönelik saldırılara ilişkin, terör örgütlerine yönelik operasyon talimatı verdi.
Bahreyn, İran ile diplomatik ilişkilerinin kesildiğini ve İranlı diplomatlara ülkeden ayrılmaları için 48 saat süre tanındığını açıkladı
Ürdün'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Beni Erşid serbest bırakıldı.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu.
Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğu ilk belirlemelere göre doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu, Suudi Arabistan'ın İran'la diplomatik ilişkilerini kesmesini desteklediğini duyurdu.
Gaziosmanpaşa'da anne ve 3 çocuğu ilk belirlemelere göre doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr, İran ile diplomatik ilişkilerini durdurduklarını, İranlı görevlilerin ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre tanındığını açıkladı.
İstanbul Valisi Şahin, milyonlarca öğrencinin Pazartesi günü için kar tatili beklentilerine resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.
26 ilde 2 bin 57 kişiyle online yapılan araştırmada her 3 gençten birinin günde en az 3 saatini sosyal medyada geçirdiği belirlendi.
ODTÜ'de namaz kılanlara saldırıyı görmeyen, üniversitelerdeki içkili alemlere sesi çıkmayan Cumhuriyet Gazetesi, İmam hatipleri hedef aldı.