İsrail'in Kudüs'te Filistinlilerin yaşadığı bölgelere duvar ve kontrol noktaları koyması İsrail'de tartışmalara neden oldu
AFP'nin ülkelerin resmi rakamlarından derlediği sayıya göre, Mina'daki izdihamda ölenlerin sayısı en az 1791. Suudi Arabistan'ın açıkladığı resmi rakam sadece 769.
Mitinglerine bir süre ara veren siyasi partilerin sosyal medya hesaplarındaki hareketlilik artmaya başladı.
Bazı bölgelerin özel güvenlik alanı ilan edilip havadan ve karadan yapılan operasyonlar PKK'ya ağır darbe vurdu.
Kosova'nın 15 yıldır ikiye bölünmüş şehri Mitrovica, yapılan müzakereler sonrasında, şehrin ortasındaki köprünün yeniden geçişlere açılması ile biraraya geliyor
Suriye'de 2011'in Mart ayında başlayan rejim karşıtı gösteriler vekâlet savaşalarını da içine alan bir iç savaş hâlini aldı. Al Jazeera'ye konuşan Orta Doğu uzmanı Richard Falk, "Ben
Yemen'de operasyonlarını sürdüren Suudi Arabistan, yanlışlıkla kendi müttefiğini vurdu.
Ürdün’ün talebiyle Filistin konulu olarak cuma günü acil toplanan BMGK, yine İsrail tarafının kartondan grafikle ikna çabalarına sahne oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında, Ankara patlamasını gerçekleştiren canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini söyledi.
İsrail'in güneyindeki Birşeba kentinde bulunan terminalde silahlı saldırı oldu, biri asker 2 kişi öldü. Aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 11 İsrailli ise yaralandı.
Rusya'nın Halep'e yönelik hava operasyonları, İran ve Hizbullah destekli karar operasyonunun ardından Halep'ten kaçış başladı.
Sloven – Hırvat sınırında bekleyen binlerce kişiye kapılar aralandı
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa'nın, ‘Mescid-i Aksa'ya uluslararası gözlemcilerin gönderilmesi’ yönündeki önerisini kabul etmeyeceklerini söyledi.
İsrail’in güneyinde Berşebaa kenti merkezindeki otobüs garında Filistinli bir saldırganın çevreye ateş açması sonucu bir İsrailli asker öldü. Adının Asam el-Arac olduğu belirtilen ş
Irak'ta IŞİD'e yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Saddam'ın Başkanlık Sarayları'nın geri alındığı ve birçok militanın öldüğü bildirildi.