Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Liaze, 'Artık eskisi gibi değil, ihya olduk. Bu tarihimizde olmuş iş değil. Cumhurbaşkanımız insanları çok iyi tanıyor. Gayrimüsliml
'Türk eğitim sisteminin ezberci anlayışından dolayı kafamızda değişmeyen hatta değişmesi teklif bile edilemeyecek bazı kesin yargılar oluşmaktadır. Bu yargıların bir kısmı adeta ''d
Kanada tarihinde ilk kez bir Türk, Kanada toplumuna üstün hizmetlerde bulunanlara verilen en büyük ödül olan "Kanada Şeref Madalyası (Order of Canada)" ile ödüllendirildi.
Arap Baharı’nın tek başarılı örneği olarak gösterilen Tunus, 14 Ocak devriminin yedinci yıldönümüne kaos içinde girdi. Üç kişinin hayatını kaybettiği, devlet binalarını korumak i
Meteoroloji Genel Müdürlüğü
İstanbul Avrasya Tüneli'nde bu gece şüpheli araç alarmı yaşandı. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, bir polis memurunun ayağını ezerek kaçmaya çalıştı. İ
Arif Arcan bugünki yazısında 'En çok neleri, hangi zaman ve hangi şartlar dâhilinde hatırlar, önemlisi, bu hatırlamaları neden yaparız?' diye sordu.
Avusturya’nın başkenti Viyana’da 60 binin üzerinde gösterici, aşırı sağcı hükümetin sığınmacı, yabancı karşıtı ve İslamofobik politikalarını protesto etti.
Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait uçakların Beyda kentinde Husilere ait bir karargaha hava saldırısı düzenlediği, saldırıda ölü ve yaralıların olduğu
Papa Francis’in Şili’yi ziyaret etmesinden önce protestocular Şili’de birkaç Katolik kilisesini tahrip etti ve Katolik lideri “bomba” ile hedef alacaklarını söyledi.
Avrupa'da faaliyet gösteren Kırım Türkleri derneklerinin, Rusya'nın Kırım'da bulunan Hansaray'a yönelik restorasyon çalışmalarını endişeyle takip ettiği bildirildi.
Terör örgütü DEAŞ ve Esed rejiminden kaçarak İdlib'e sığınanların sayısı 200 bine ulaştı.
Suriyeli aktivistler, terör örgütünün Münbiç'te işlediği vahşeti protesto etmek için esnafa yarın dükkanlarını kapatma çağrısında bulundu.
TYB İstanbul Şubesi ve Burak Derneği tarafından düzenlenen 'Şiir, Şehir ve Kudüs' başlıklı liselerarası şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
Milli Savunma Bakanlığı planlaması kapsamında kalekol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.