CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'e gelecek tezkereyle ilgili açıklamada bulundu.
Dünyadaki tüm Müslümanlar gibi Almanya'daki Müslümanlar da 4 Ekim'de başlayacak olan kurban bayramını kutlamaya hazırlanıyorlar.
İngiltere Başbakanı Cameron, "Suriye'ye ve Irak'a IŞİD için savaşmaya giden İngiliz vatandaşları, Birleşik Krallık'ın düşmanlarıdır" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki gaz ticaretinde önemli bir noktaya gelindiğini belirterek, doğalgaz alımını 30 milyar metreküplere taşın
Diyalada düzenlenen operasyonda, 20 IŞİD militanı öldü.
Doğu Kudüs'teki 14 bin Filistinli, İsrail'in toplu göç baskılarına direniyor.
IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları bugün şiddetlendi. Örgüt bölgeyi tanklarla kuşattı.
Kabineye brifing veren Genelkurmay Başkanı Özel, Suriye yönetiminin kontrol edemediği alanların güvenli bölge olarak alınmasını istedi.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye'den petrol istedi.
İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşen BM Genel Sekreteri Ban, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılmasını istedi.
Cenevre Kanton Yönetimi, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını konu alan anıtın BM binası bitişiğine yapılması talebini reddetti.
Ruhani, Rusyanın Avrupaya gaz ihracını kesmesi halinde şu anki şartlarda İranın Rusyanın alternatifi olmayacağını duyurdu.
Danimarka'da yılın ilk 7 ayında 575 kişide tespit edilen ve 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan domuz çiftlikleri kaynaklı MRSA virüsünün daha da yayılacağı bildirildi.
Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Muin, yaptığı yazılı açıklamada, Felluce kentinde, 15 IŞİD militanının öldürüldüğünü açıkladı
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, ülkesinin Batı Şeria'dan çekilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.