ABD Başkanı Obama, Cumhuriyetçi Parti’den aday olması beklenen iş adamı Trump’ı eleştirdi.
İzmir’'de polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada bomba düzeneği, 3 adet el bombası, 2 adet tabanca ele geçirildi.
Esed rejimi güçleri ve Fetih Ordusu arasında yaşanan çatışmaların ardından Han Tuman'ın tamamı Fetih Ordusu'nun eline geçti.
Dünyada her yıl 12 milyon kişiye kanser tanısı konuluyor. Türkiye'de yapılan son çalışmaların ardından mobil kanser taramasına ilgi 5 kat artıyor.
Geçen yılı 99,54 liradan tamamlayan altının gramı dün itibarıyla 121 lirayı aştı. uzmanlar altın fiyatlarının daha da artabileceğini söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinde iki IŞİD mevzisinin vuruldu ve en az 7 örgüt üyesi öldürüldü.
Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adı Başbakanlık için geçen isimlerden Numan Kurtulmuş tarafından karşılandı.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, sosyal medyada yer alan “Yargıtay kurultayı onadı” iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Davutoğlu'nun yeniden aday olmamasıyla ilgili olarak twitter'da paylaşımda bulundu.
Alman Hükümeti "Türkiye Başbakanı Davutoğlu ve diğer tüm yetkililerle bugüne kadar çok iyi şekilde çalışmıştır. Biz bu iyi ve yapıcı işbirliğinin diğer bir başbakanla da sürdü
Hamas, Gazze'de yeni bir savaş istemediklerini ancak İsrail'in Gazze'de tampon bölge oluşturmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarının sırasıyla 'BB+' ve 'BBB-' olarak korunduğu belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar'a adliye önünde yapılan silahlı saldırı girişimi sonrası açıklamalarda bulundu.
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı