Soykırım acısının hâlâ taze olduğu Bosna’da, Sırbistan Başbakanı Aleksander Vuçiç, provokatif bir ziyaret gerçekleştirecek.
Domuz gribi şüphesiyle Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti.
Gazze'de önemli geçim kaynakları arasında bulunan balıkçılık, İsrail'in kısıtlamaları balıkçıların hareket alanlarının daralmasına yol açtı.
DBP Eş Genel Başkanı Ayna, 'terör örgütü propagandası yapmak', 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarından yargılanacak.
Almanya Başbakanı Merkel, suç işleyen sığınmacıların ülkeden sınır dışı edilebilmesine yönelik yasa değişikliği yapılabileceğini açıkladı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır" değerlendirmesinde bulundu.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı, uzman asker ihtiyacını karşılamak için 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş imkanı ile sözleşmeli er alacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK'ya karşı yürütülen mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu ayrıca AK Parti'nin vekil çıkaramadığı 3 ile vekil atadıklarını belirt
Washington yönetimi, ABD içinde ve dışındaki 'terör' faaliyetlerine karşı 'dijital dünyayı' da kapsayan yeni önlemleri açıkladı.
Diriliş Postası’ndan ayrılan ve yeni bir gazete kuracağı müjdesini geçtiğimiz günlerde veren gazeteci-yazar Hakan Albayrak, bugün twitter adresinden yeni gazetesinin kurulduğunu resmen duy
Abdulaziz Tantik, 'İslamcılığın Arayışı' kitabı etrafında Kayseri'de bir konferans verdi. Fatih Pala etkinlikten notlarını aktarıyor.
Türkiye’de domuz gribi teşhisi ve şüphesi ile hastaneye yatırılan kişilerin ve ölümlerin sayısı artıyor. Virüs, son 3 günde 7 ilde daha tespit edildi. Türk Toraks Derneği bu hastalı�
Ekim ayındaki ayaklanmada ilk bıçaklı eylemi gerçekleştirdiği iddia edilen Muhanned el-Halebi'nin evinin İsrail tarafından yıkıldığı öğrenildi.
Diyarbakır Sur'da süren çatışmalar sırasında meydana gelen patlamada 1'i ağır 4 güvenlik görevlisi yaralandı.
Aylardır kuşatma altında tutulan ve açlıktan insanların öldüğü Madaya’da, bir doktorun BM’ye yaptığı başvuruya BM'den “24 Aralık 2015 ile 5 Ocak 2016 tarihine kadar yılbaşı tatili