Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin MHP'de olağanüstü kurultay yapılmasına yönelik kararını onamasına ilişkin gerekçeli kararını tamamladı.
Polonya’nın ev sahipliğindeki NATO Zirvesi, başkent Varşova’daki Ulusal Stadyumu’nda yapılacak.
Türk bakanlarla yapıcı görüşmelerde bulunduklarını belirten Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans, “Vize muafiyetinin önündeki son engelleri kaldırmak için ortak azme sahibiz�
Kilis'in Elbeyli ilçesinin Hürriyet Mahallesi'ne Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı.
Sakarya'da yaşayan 87 yaşındaki Nurettin Koç, 15 kişinin idamıyla sonuçlanan 27 Mayıs 1960 darbesinin mahkeme sürecinde tanık olduğu anlar aklına geldikçe hüzünleniyor.
Londra'da kırmızı, iki katlı otobüslerin üzerine "Sübhanallah" yazılı ilanlar yerleştirildi
Uzmanlar Meclisi'nin başkanlığını Tahran bölgesinden son sıradan seçilen Ayetullah Cenneti'nin kazanması farklı yorumlara yol açtı
Fransa'da, yeni çalışma yasa tasarısı protestoları devam ederken, Fransız polisinin eylemcilere karşı uyguladığı şiddet kameralara yansıyor.
Nusaybin’de teröristlerin teslim olmasıyla moral bozukluğu yaşayan ve bölgedeki başarısızlığın sebebini, halkın kendilerini desteklememesi olarak gören PKK, IŞİD tarzında vahşi bir c
İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Türkiye’nin İsrail gazının taşınması için en iyi ve en uygulanabilir güzergah olduğunu belirtti.
Mustafa Kemal’in manevi torunu Ahmet Kemal Doğançay, yakınlarının, Mustafa Kemal’in silah ve takma dişi gibi bir çok kişisel eşyalarını sattığını söyledi.
Bahçeli, parti içi muhaliflere bir kez daha tepki göstererek, "Sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz." dedi.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD askerlerinin YPG ve YPJ armalı üniforma giymesinden rahatsız olmuş mudur?” sorusuna “İnşallah” yanıtını verdi.
Diyanet’in ev sahipliğinde ‘Uluslararası Kamerî Aybaşları ve Hicrî Takvim Birliği Kongresi’ düzenlenecek. Dini bayramların aynı gün yapılabilmesi için ortak karar imkânı aranacak.
Amerikan askerlerinin 21 kilometrekarelik İwo Jima adasını 36 günde ve ancak metre metre ilerleyerek ele geçirebilmeleri, ABD'li yetkililerin Japonlar karşısında 'ne yapacağız' sorusunu kara