Balıkesir’in Edremit ilçesinde kazı çalışmaları devam eden Antandros Antik Kenti’nde 2 bin 500 yıllık lahit mezar açıldı.
İsrail polisi korumasında yaklaşık 200 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa İmar Komisyonu görevlisi bir kişiyi gözaltına aldı.
Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkeler, Doha yönetiminin terörizmle mücadelede iyi niyet göstermesi halinde diyaloğa hazır olduklarını duyurdu.
Avustralya'da, Müslüman, Hristiyan, Yahudi ve Aborijinler ile insan hakları savunucuları İsrail'i protesto etti
Nüfus Hizmetleri Kanunu’nda değişiklik yapan kanun tasarısı ile büyük bir devrime imza atılarak din görevlilerine evlendirme yetkisi veriliyor.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Konya’da evinin bahçesinde 300 kök Hint keneviri yetiştirirken polis ekiplerince yakalanan kadın, bitkilerin esrar maddesi olduğunu bilmediğini iddia etti.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır. Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs'ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz." dedi.
Almanya’nın Konstanz kentindeki bir gece kulübünde etrafa ateş açan saldırgan bir kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.
Libya'nın doğusundaki Tobruk merkezli Temsilciler Meclisi'ne (TM) ait bir savaş uçağının, Derne Mücahitleri Şura Konseyi tarafından hedef alınarak düşürüldüğü bildirildi.
Pakistan Anayasa Mahkemesi'nin Başbakan Navaz Şerif'in görevden uzaklaştırılmasına karar vermesinin ardından binlerce kişi Şerif'e destek gösterisi düzenledi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hakkari Yüksekova'da Rahmo Tepe Üs bölgesini denetledi, bir askerin babasını telefonla arayarak görüştürdü.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, maden sahalarını, sektörün ve pazarın, katma değerli ürün elde edeceği yeni bir modeli başlatacaklarını duyurarak, "Maden yönetmeliğini 30 Eyl
Yemen'e ulaşan insani yardım kapsamındaki 2 sahra hastanesi, Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi.
Son dakika! Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıya uğradı. Şehrin eğlence merkezlerinden biri olan Haller Gençlik merkezi önünde Yılmaz Büyükerşen'e y