İngiliz ticaret gemisine eşlik eden ve İran karasularına giren bir İngiliz fırkateyninin İran Devrim Muhafızlarınca bölgeden uzaklaştırılması kameraya yansıdı.
Diyarbakır'da Roma dönemine ait 1 adet ceylan derisi üzerine yazılmış, 17 yaprak ve 34 sayfadan oluşan, altın yazmalı tarihi kitap bulundu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başvurusu üzerine Melih Gökçek hakkında soruşturma başlattı.
FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı yaparak, “Cumhurbaşkanı halkın gönlüne giremediklerini söylüyor. Eğer halkın gönlüne girmek
Sağlık Bakanlığı'ndan Ankara Şehir Hastanesi'nde iki aydır tedavi gören yazar Nuri Pakdil'in taburcu edildiği bildirildi.
AK Parti, kuruluşunun 18’inci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda yeni parti kurma hazırlığı içerisinde olduğu iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti ile yollar
İttifak devletlerine karşı savaşmış veya savaş ilân etmiş otuz iki devletin katıldığı Paris Barış Konferansı 18 Ocak 1919’da toplandı. Konferansın karar mercii İngiltere, Fransa,
İsrail askerleri, Gazze Şeridi sınırı yakınlarında Filistinlileri şehit etti.
İki yeni parti kurması beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın çalışmaları AK Parti tarafından yakın markaja alındı. Kulislerde, AK Parti'den
Prof. Dr. Ökten, "Bugün çağdaş insanın külliyesi AVM'lerdir. Size kazanmadığınız parayı harcatırlar. En kıymetli varlığınız olan vakti heba ettirirler" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ile güvenli bölgenin kurulmasıyla birlikte, Suriyeliler'in memleketlerine döneceğini açıkladı. Türkiye'nin güvenli bölge çağrısını, yalnızca CHP'
24 yaşındaki Cem Barış Uslu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Uslu, yaptığı iş başvurularında asgari ücretin çok altında maaşlar teklif edilmesinden, "K
Ahmet Davutoğlu, Konya'da gerçekleştirdiği programa yeni partide üst görevlerde yere alacağı belirtilen kişiler de katıldı.
Karar gazetesi yazarı ekonomist İbrahim Kahveci, TV5'te katıldığı televizyon programında bazı otoyol ve köprülerde geçişlerin ücretli olmasına sert dille eleştirdi.
Yarışma programı adı altında oynanan oyunlar, her geçen gün yeni bir rezilliğe perde aralarken, oyuncular adeta bu çirkinliğe sahne oluyor.