FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanan eski Emniyet Müdürü Anadolu Atayün’ün eşi ile 4 kişi Fethiye’den Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı.
Almanya'nın Köln şehrinde 'bağımsız Kürdistan' mitingi gerçekleştirildi. Mitingdeki İsrail bayrağı ise dikkat çekti.
Hamas, emrindeki yetkililerin, eski güvenlik sorumlusu olan Muhammed Dahlan ile görüşme yapmasını yasakladı.
İngiltere Başbakanı May, "Dün gece kamuyu korumak üzere cesur ve hızlı davranan memurlarımıza teşekkür etmek istiyorum." dedi.
Sana'daki otel saldırısının ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran destekli Husiler, Suudi liderliğindeki Koalisyona karşı büyük bir saldırı başlattı.
Norveç'te yayın kuruluşu olan NRK, 22 yaşındaki Faten Mehdi el Huseyini'yi sunucu yapma kararı aldı. Haberi duyan İslam karşıtları sosyal medya üzerinden "Müslümanlar Norveç'ten gönder
Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin yeni füze denemesini kınadı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklama "BM Güvenlik Konseyi Kararlarına uymaya ve bölgede daha fazla tırmanma yaşanmas
Popüler sosyal medya platformları Facebook ve Instagram çöktü. Kullanıcılar uzun süre erişim sorunu yaşadı. BTK'dan da yapılan açıklamaya göre, sorunun dünya çapında yaşandığı do
İstanbul Esenyurt'ta 'koruma' adı altında para vermeyi kabul etmeyen Suriye uyruklu esnafı kaçırarak elleri ve ayakları bağlı bir şekilde rehin tutan şebeke polis operasyonuyla çökertildi
İçişleri Bakanlığı, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün, "serbest bırakıldıktan sonra hakkında çıkarılan yakalama emrine rağmen defalarca seyahat ettiği, havalimanlarında yakalanmadığı"
Bekir Bozdağ, Gabriel'in Erdoğan ile ilgili açıklamaları hakkında konuştu. Bozdağ, 'Yalancıdan dışişleri bakanı olmaz.Saygısız bir yaklaşımda bulunmuştur. Bu Almanya'da da siyasetçi
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yıl sonu Allah'ın izniyle muhteşem bir sonuç olacak. İhracatta tarihimizin rekorunu kıracağız inşallah 2017 yılında." dedi.
Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, sokak gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde faaliyet gösterenlere 203 lira idari ceza verilecek.
Hakkari Çukurca'da silahlı saldırı sonrasında, bölgeden kaçmaya çalışan PKK'lı iki terörist, güvenlik güçlerince düzenlenen topçu ve hava atışlarıyla etkisiz hale getirildi.
ABD’nin desteğinde, Suriye’nin kuzeyindeki PKK yapılanması olan PYD, yeni adıyla YPG, Suriye’nin doğusundaki Rakka şehrinde hastane bombaladı.