Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmasının engellenmesi için yayınladığı genelgeye göre illerdeki okul başlama saatleri bu kural göz önünde bulund
Amerikan Foreign Policy Dergisi’nde yayımlanan iddiaya göre ABD, Suriye’de IŞİD'e karşı YPG ve benzer örgütlere silah yarımı ulaştıracak.
BMGK 9 yılda ilk kez Myanmar konusunda ortak bir açıklama üzerinde uzlaşarak, Arakan'da şiddete bir an önce son verilmesi gerektiğini bildirdi.
Irak'ta 25 Eylül'de IKBY tarafından yapılması planlanan referandum her kesimden reddedilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Selahattin İl Meclisi bugün gerçekleştirdiği oturumda, oy birliğiyle
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Espagne, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri almasının NATO ülkelerinin üzerinde yorum yapacağı bir durum olmadığını söyledi.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partinin logosunun referandumda kampanya yürüttüğü 'kınalı eli' olacağı ileri sürüldü.
Afyonkarahisar'da eski bakan, eski milletvekili ve eski belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 300 kişi, MHP'den istifa etti.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davanın sanıklarından Akbal, savunmasında, "Fetullah Gülen'den bir şikayetim
Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, yolsuzluk yapmakla suçlanan Devlet Başkanı Temer ile ilgili soruşturma başlatılmasını kararlaştırdı.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'nin gayretleriyle Arakan Maungdaw'da günlerdir gıdası olmayan köylerdeki 3 bin ihtiyaç sahibi aileye yardımların ulaştırıldığını bildirdi.
Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, 14-15 Eylül tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Öncü göstergeler ve üçüncü çeyrekteki baz etkisi de göz önüne alındığında Türkiye'nin 2017 yıl sonunda OVP tahmini olan yüzde 4,4'ün o
BM Genel Sekreteri Guterres, Myanmar'da Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddetin "kabul edilemez" olduğunu belirterek, yetkililere askeri operasyonları durdurma, şiddete son verme ve insani yard
TBMM Başkanı Kahraman, yeniden başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin, "Seçime 2 ay var, sabredin. Hizmetler yürür, kişiler gelir geçer. Mühim olan kubbede hoş seda bırakmaktır." d
Nobel ödülü sahibi 12 kişi ile aralarında siyasetçi ve sanatçıların da bulunduğu 18 kişi, bugün "Arakan" gündemiyle toplanması planlanan BMGK başkanı ve üye devletlere açık mektup g