Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis, Bitcoin'in gerçek bir para birimi olmadığına dikkati çekerek, "Bitcoin ve diğer çeşitli sanal paraların yatırımcı v
İsrail askerleri dün Ramallah, El-Halil, Tulkerim ve Nablus'ta sokaklara dökülen Filistinli çocuklara gerçek ve plastik mermilerle müdahale etti. Toplamda 81 kişi yaralandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Birleşmiş Milletler üyelerini tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a tepki gösterdi.
Suudi Arabistan, 2018'in sonuna kadar iki nükleer reaktör yapımı için sözleşmeler imzalayacağını açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed'in Fahreddin Paşa hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Yemen'in kuzeyinde yer alan ve Husilerin kalesi olarak bilinen Saada kentine düzenlediği hava saldırılarında 11 sivil hayatını kaybett
Kastamonu'da evleri yanan aileye 22 gündür ulaşılamıyor. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandoların katılımıyla bölgede arama çalışmaları yürütüyor.Kastamonu Cumhuri
ABD, Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan bölgesinin devlet başkanı olan Ramazan Kadirov'u yaptırım listesine eklediğni bildirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına karşı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na getirilecek tasarıya lehte oy kullanan BM ülkelerini tehdit etti.
ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı yeni ulusal güvenlik stratejisi belgesine bir tepki de Tahran'dan geldi. İran Dışişleri Bakanlığı 'basiretsiz' diye nitelediği stratejisi belges
Mazlumder tarafından düzenlenen İnsan Hakları Gecesi’nde Şeref Konuğu Rabia Meydanı'nda şehit edilen Esma'nın annesi konuştu: Sizden rica ediyorum sesimiz olun!
Pakistan Ordu Sözcüsü General Asif Gafur, ABD'nin yeni Ulusal Güvenlik Stratejisi hakkında, 'ABD'den gelecek paraya ihtiyacımız yok' dedi.
BAE'ye Fahreddin Paşa ile ilgili sözleri üzerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalar yaptı.
Katar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD'nin Kudüs kararına karşı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) bünyesindeki ülkelerin ortak tavır sergilemesindeki rolünden övgüyle ba
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Kudüs sorununa ilişkin fikir görüşmesi yapmak adına Suudi Arabistan'da Kral Selman ile bir araya geldi.