ABD'de bir eyalette dükkan sahibinin penceresine 'Obama ve Müslümanlar burada istenmiyor' afişi asması nefreti körüklediği gerekçesiyle yoğun tepki aldı.
15 Temmuz darbe girişimine yönelik çalışmalarla ilgili bilgi veren Komisyon Başkanı Reşat Petek FETÖ lideri Gülen'den sonraki iki ismi de açıkladı.
İsrail Meclisi, Filistinlilerin sosyal medya üzerinden İsrail güçlerinin yaptıklarını afişe etmesini engellemek için 'ulusal güvenliği tehdit eden internet içeriklerinin yasaklanması' i�
Taha Kılınç iktidar medyası içerisine çöreklenmiş Erdoğan sonrasına hazırlanan riyakar bir grubun varlığından bahsetti. Ve uyardı kendilerini eleştirenleri linç ediyorlar
Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Beyci'de askeri bir helikopterin düştüğü bildirildi.
Pentagon, Türkiye'nin PYD'ye dokunmaması için vaat ettiği yardım listesindekilere ihtiyaç yok. Hâl böyle olunca Türkiye reddediyor.
"Bağırsak askısı" ya da "mezenter" olarak isimlendirilen organın henüz işlevi ve yapısıyla ilgili detaylı bilgi elde edilemedi..
CHP lideri Kılıçdaroğlu, iç savaş kışkırtıcılığı yapan ve tutuklanan Halkevleri üyelerini, laiklik savunucusu olarak tanımladı..
39 kişinin katledildiği Reina’yı koruyan güvenlik şirketinin başkanı Özcan, yalnızca kelepçe ve cop kullanma yetkilerinin olduğunu söyledi.
Tarihçi akademisyen Mark Almond "Türkiye, bugün Pakistan'ın izinden gidiyor" dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleşecek Suriye görüşmelerine 23 Ocak'ta başlayacağını söyledi.
Diyarbakır'da iddiaya göre, kendisini dağa götürmeye çalışan bir kişiyi öldüren 18 yaşındaki genç, olayda kullandığı silahla birlikte polise teslim oldu.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını düzenleyen kişinin kimliğinin belirlendiğini söyledi. Öte yandan, saldırıyla bağlantı
İstanbul'da 27’si yabancı 39 kişinin öldüğü terör saldırısı öncesinde ABD’den Türkiye’ye iki ayrı istihbarat bilgisi verildiği ortaya çıktı.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'u öldüren saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın cenazesinin ailesi tarafından teslim alınması için yönetmelik gereği verilen süre bugün sona eriyor.