NATO bütçesinin, 664 milyar dolarla yüzde 72'sini karşılayan ABD'nin başkanı Trump'ın, üye ülkelerin katkılarına yönelik çıkışları, örgütün savunma harcamalarını yeniden gündem
Ankara, YPG’nin Rus birliklerinin Afrin’de üs kuracağı açıklamasını Rusya’nın yalanlamasını inandırıcı bulmadı.
Referanduma sayılı günler kala Avcılar'da CHP'li gençler, kurabiye hazırlayıp işe gidenlere 'hayır' broşürleriyle birlikte dağıttı.
Türkiye'de yıkıcı ve bölücü tüm faaliyetlere destek sağlayan Alman Vakıfları bu kez de millet iradesini hedef alan kirli bir propagandaya imza atıyor.
Terör örgütleriyle eylem birliği yaptığı, bu örgütlere yardım ettiği ve bunların propagandasını yaptığı belirlenen sözleşmeli personelin sözleşmesi feshedilecek.
EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) verilerine göre 2013 yılında GÖP (Gün Öncesi Piyasa) elektrik fiyatı 15,0 kr/kWh olmuş. Açıklamaya göre, bahar aylarında yağışların bol olm
Avrupa’yla sağlıklı ilişkiler kurmak hiçbir zaman kolay olmadı. Bazı aydınlarımız hala II. Meşrutiyet döneminin fikir ve devlet adamı olan Said Halim Paşa’nın “Buhranlarımız” kita
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa’nın miting yasağı ve bakanlara karşı skandal uygulamalarını eleştirdi, Batı’ya sert mesajlar verdi: AB üyelik süreciymiş, geri kabul anlaşmasıymış; a
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’un 5-6 Nisan tarihlerinde Brüksel’de yapılacak NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmayacağı bildirildi.
Birleşmiş Milletler (BM) Kerkük'teki tüm devlet kurumlarına Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) bayrağının asılmasının endişe verici olduğunu belirtti.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Almanya ve Hollanda'daki politikacıların büyük bir kısmının sınıfta kaldığını belirterek, 'Yarın onlarla çeşitli platformlarda konuştuğumuz zaman yüzl
Abdülkadir Özkan, 'MİT müsteşarı Fuat Doğu, Kasım Gülek gibi “Amerikancı” isimler Gülen'in gelişim sürecine katkı sağladı.' dedi.
Fransa İçişleri Bakanı Bruno Le Roux, lise çağındaki iki kızını danışman olarak çalıştırarak yolsuzluk yaptığı iddiaları üzerine istifa etti.
Alman maslahatgüzarı, Alman makamların 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen cemaatinin bulunmadığına dair ifadeleri nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Rize'nin Pazar İlçesi'nde, lisede ders sırasında arkadaşı tarafından boynundan bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 16 yaşındaki Emir Taş, son y