İstanbul'da taksiciler ile Uber şoförleri arasındaki gerginlik devam ediyor. Peş peşe yaşanan olaylardan sonra, Uber'den yapılan açıklamada "Sürücü ortaklarımızın yanında durup, hukuk
Çin Devlet Başkanı Şi'nin süresiz görevde kalmasını sağlayacak değişiklik onaylandı
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican Perşembe akşamı Sultanbeyli'de aracı içindeyken silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıyı PKK yaptığı bir açıklama üstlendi.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri'nden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Muhammed Gargaş, Türkiye'nin Arap ülkelerinin bağımsızlığına saygı duymadığını savundu.
Prens Selman İngiltere Savunma Bakanı Williamson ile görüştü. Görüşmenin ardından Suudi Arabistan'ın İngiltere'den 48 savaş uçağı satın almasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayıs�
Korta, Kaşa ve Babak Uşağı köyleri TSK ve ÖSO kontrolüne girdi.
Star Gazetesi Yazarı Selahaddin Çakırgil, Cumhurbaşkanı ile başlayan İslam'ın Güncellenmesi meselesini köşesine taşıdı.
Karar yazarı Yıldıray Oğur eşi İngiliz Kökenli olan Temel Karamollaoğlu üzerinden yürütülen kara propagandayı tarihten devrimci kişiliği ile bilinen Ali Suavi üzerinden anlattı.
ABD'nin California eyaletine bağlı Napa County bölgesinde, Gaziler Evi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırgan üç kişiyi rehin aldı.
Kanada Dışişleri Bakanı Chrystia Freeland ve Uluslararası Kalkınma Bakanı Marie-Claude Bibeau yayımladıkları ortak açıklama ile Suriye'de Doğu Guta'yı da içine alan 'mutlak ve koşulsuz
Türkiye’nin hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardığı terör örgütü PYD’nin eski eşbaşkanı Salih Müslim'in Danimarka'ya gideceği bildirildi.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, Doğu Guta'daki saldırıların artmasını kınadı. Bakanlık, Duma yakınlarında Fransa tarafından desteklenen bir sağlık merkezinin saldırıların hedefi old
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde balon imalatı yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Bölgeye ambulanslar sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.
Türkiye'nin Rusya'dan alacağı S-400'ler, NATO ve ABD'yi huzursuz etmeye devam ediyor. Üst üste yapılan açıklamalar ile ABD ve NATO'nun tehlike altında olduğu iddia edildi.