Esenler'de yüzleri kar maskeli terör örgütü yandaşları, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM'sine molotof kokteyli ile saldırdı. Saldırı anı amatör bir kamera tarafı
Ağrı'nın HDP'li Belediye Başkanı Sırrı Sakık bölgede PKK terörü ve hendeklerl nedeniyle oluşan olağanüstü hal sonrasında insanların kaçtığını söyleyerek tepki gösterdi.
TSK'nın alçak ve orta irtifa hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak üzere ASELSAN tarafından geliştirilen KORKUT Hava Savunma Sistemi, tüm testleri başarıyla geçti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege Denizi'nde Rus savaş gemisinden Türk balıkçı teknesine ateş açılmasıyla ilgili, "Gerilimden yana değiliz" dedi.
Rusya savaş gemisinin bu sabah ateş açtığı balıkçı teknesi 'Geçiciler 1'in kaptanı Muzaffer Geçici, olayla ilgili açıklama yaparak, "Ateş açıldığından haberimiz yok" dedi.
Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin dikkatsiz eylemlerinin sonuçları olacağı tehdidinde bulunuldu.
Paralel yapının tepe yönetiminden 73 kişiye yönelik operasyonda firar eden isimlere Fetullah Gülen’in “ülkeyi terk edin” talimatı verdiği ortaya çıktı. 17-25 Aralık darbe girişimi ba�
MHP'de Bahçeli'yi devirmek için ilk başta tüzüğü değiştirmek isteyen Akşener, Aydın ve Oğan'a 300 imzayla tüzük değiştirme yolu açıldı.
4 Aralık'ta füze göstererek Boğaz'dan geçen Caesar Kunikov isimli Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı.
Beyaz Saray'ın önünde günler öncesinden duyurusu yapılan ve Kur'an yakmayla sonuçlanacak gösteriye katılan 6-7 kişiyi geçmedi..
Almanya'nın Hamburg şehrinde bulunan Facebook'un merkezine saldırı yapıldı.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Akbal, doğalgaz ve elektrik tasarrufu sağlayacak önerilerde bulundu. Akbal, "Evde yaşayanlar ayrı ayrı odalara dağılıp enerji sarfiyatına meydan vermemeli
Diyarbakır'da basın açıklaması yapmak için toplanan HDP ve DBP'li gruba bir kadın, "Biz Müslümanız nasıl Kur'an yakıyoruz, cami yıkıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
Küba lideri Fidel Castro, Rusya ile Çin'e güzellemelerde bulunarak Dünya Savaşı'nı engelleyeceğini iddia etti.