MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, sosyal medyada yer alan “Yargıtay kurultayı onadı” iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
Alman Hükümeti "Türkiye Başbakanı Davutoğlu ve diğer tüm yetkililerle bugüne kadar çok iyi şekilde çalışmıştır. Biz bu iyi ve yapıcı işbirliğinin diğer bir başbakanla da sürdü
Kenya'da 600 binden fazla mültecinin yaşadığı kampların kapatılacağı açıklandı
Hamas, Gazze'de yeni bir savaş istemediklerini ancak İsrail'in Gazze'de tampon bölge oluşturmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Amerikalı General Charles Cleveland, Afganistan'da El Kaide ile Taliban'ın birbirine yaklaştığını ve bu durumun örgütleri yeniden yapılandırabileceğini açıkladı.
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarının sırasıyla 'BB+' ve 'BBB-' olarak korunduğu belirtildi.
Van’ın Çatak, Başkale, Çaldıran, Gevaş, İpekyolu, Erciş ve Gürpınar ilçelerindeki bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar'a adliye önünde yapılan silahlı saldırı girişimi sonrası açıklamalarda bulundu.
Körfez ülkelerinden büyük yardımlar almasına rağmen Mısır'ın bütçe açığı giderek büyüyor
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Eyüp'te bir toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı, Davutoğlu ve Ak Parti ile ilgili, ilk kez doğrudan açıklama yaptı.
Tüketici hakem heyetlerinin aldığı kararların yüzde 89,87'si tüketici lehine sonuçlandığı açıklandı
2013 darbesinden sonra tutuklamalara hız verilen Mısır'da 2,5 yıllık süreçte 10'uncu hapishane yapılıyor. Ülkeyi siyasi muhalifler için açık hava hapishanesine döndüren Sisi, muhalifler
Fransa'da bir kız öğrenci daha "uzun etek" giydiği için okula alınmadı. Okula alınmama gerekçesi ise açıkça "uzun etek"ten olduğu belirtildi.