İsrail'in Gazze'ye ablukası dışında Filistinlilere uyguladığı haksız muameleler devam ediyor. İsrail mahkemesince "şiddete teşvik" iddiasıyla 9 ay hapis cezasına çarptırılan1948 Filis
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda dünya gençleri ile bir araya gelecek.
Ukrayna milletvekilleri, 1944 Kırım Tatar sürgününün soykırım olarak tanınması için dünya liderleri ve uluslararası topluma çağrı yaptı
Bangladeş'te 1971 bağımsızlık savaşı sırasındaki bazı olaylardan sorumlu tutulan Müslüman lider Rahman Nizami idam edildi.
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu bazı milletvekillerine ait 19 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu
Lübnan parlamentosu, toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için 39'uncu oturumda da cumhurbaşkanını seçemedi
Almanya'nın, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) Gazze'nin yeniden imarına katkı için 9.3 milyon dolar yardımda bulunduğu açıklandı.
Kanada'da, hala kontrol altına alınamayan orman yangınının verdiği zarar da artıyor. Bank of Montreal analisti MacKinnon'a göre sadece Fort McMurray kentinin yeniden inşaası için 9 milyar d
Denizli'de PKK/KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.
MHP'de kurultay düğümünün çözülmesi için gözler Yargıtay'da. Üstünden geçen 19 yıla rağmen MHP'de kurultay deyince akla "Yaşasın illegalite" sloganları ve patlayan silahlar geliyor.
İsrail ordusu, Gazze'ye bu ay içerisinde 26 saldırı düzenledi
MHP'li eski 90 milletvekili partide yaşanan olağanüstü kongre tartışmalarıyla ilgili ortak yazılı bir açıklama yaptı.
Türkiye genelinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarda bugüne kadar 463 kişi tutuklandı, yılbaşından bu yana da gözaltına alınan 863 şüpheliden 199'u cezaevine gönderildi.
PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda, bugüne kadar teröristlerce tuzaklanan, ağırlıkları 10 ile 500 kilogram arasında değişen 5 bin 79 patlayıcı bulunarak imha edildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bahçeli baraj altında kalmaya razıdır, koltuk elden gitmesin yüzde 8'e 9’a razıdır" dedi.