Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 1946dan beri, tam 70 yıldır 'Milli Eğitim Bakanlığı' adıyla faaliyet yürüten bakanlığın isminin Maarif Bakanlığı olarak değiştirilmesini önerd
Afrika turuna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kenya sonrası geçtiği Somali'de Mogadişu Büyükelçilik Külliyesi'nin açılışını yaptı; "13-14 yıl önce Afrika'da biz 12 ülkede vardık.
İstanbul'da 81 camide hatimle teravih namazı kılınacak, 249 camide de itikafa girilebilecek.
Vatandaşların ve turizm sektörünün merakla beklediği 9 günlük bayram tatiline ilişkin Bakan Nabi Avcı'dan açıklama geldi.
Cahit Zarifoğlunun sanat anlayışı, şiirleri ve düşünceleri, vefatının 29. yılında memleketi Kahramanmaraşta düzenlenen sempozyumda ele alınıyor
Avrupada refakatsiz 150 bin çocuktan 12 bini kayıp. 3 bin sığınmacı kadından da bir haber alınamıyor. Almanya gay, lezbiyen dahil mülteci çocukları evlat edinenlere, 900 Euro aylık veri
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lılar tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. 2 Haz 2016 Güncelleme 22:09 T
1967'de girdiği Mossad'ın 1998-2003 yılları arasında Başkanlığını yapan ve son günlerde Netanyahu'ya yönelttiği eleştirilerle ön plana çıkan Eprahim Halevy 'İsrail Hamas gerçeğini
AK Parti, CHP ve MHP ortak bildirisi Genel Kurul'da okundu. 'Alman Fedaral Meclisi'nin 1915 olaylarını 'Ermeni Soykırımı' olarak kabul etmesini TBMM olarak şiddetle kınıyoruz.' dendi.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Almanya Federal Meclisinde (Bundestag) kabul edilen 1915 olaylarına ilişkin kararı 'kasıtlı ve ön yargılı bir karar' olarak nitelendirdi.
1915 olaylarını Soykırım olarak niteleyen tasarı Almanya Parlamentosunda kabul edildi. Yanıtı aranan soru, bu durumun iki ülke ilişkilerini ne derece etkileyeceği.
Almanya Parlamentosu'nun 1915 olaylarına ilişkin olarak kararına sert tepki gösteren Dışişleri "Karar utanç verici ve hukuka saygısız" ifadelerini kullandı.
İran, Almanya Parlamentosu'nun 1915 Olayları ile ilgili yasa tasarısını kabul ettiği gün Ermenistan'la vize uygulamasını karşılıklı olarak kaldırma konusunda anlaştı.
Almanya Federal Meclisi, 1915 olaylarını 'soykırım' olarak nitelendiren karar tasarısını onayladı.
Almanya'nın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak niteleyen skandal kararıyla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye için bu karar yok hükmündedir. Bu karara her platformda