Orman Genel Müdürü Üzmez, orman yangınlarının yüzde 97’si insan kaynaklı olduğunu belirterek, “Sönmemiş sigarayı attığınızda siz geçip gidiyorsunuz ama saatler sonra bedeli çok a�
Türkiye genelindeki 90 bin camide 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece saat 00.13'te selalar okunacak, minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak
Türkiye ve Japonya arasındaki dostluğun pekişmesinde büyük rol oynayan iki tarihi olayın anlatıldığı film, yarın ekranlara gelecek.
BBC Dünya Servisi'nin 19 ülkede yaptırdığı kamuoyu araştırmasına göre, 2014 yılına kıyasla ABD'ye olumsuz bakışın en fazla arttığı ülke Türkiye oldu.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, 9-10 Temmuz tarihlerinde İstanbul'a gelerek üst düzey yetkililerle görüşmeler yapacak.
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto, Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesini başlattığını, Macaristan için güneyden gaz tedarik etme
RuRusya Savunma Bakanlığı, Tu-95MS tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'deki terör örgütü DEAŞ hedeflerini en yeni X-101 tipi kruz füzeleriyle vurduğunu açıkladı.
TBMM ev sahipliğinde düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi 49. Genel Kurulu'nda, Ukrayna ve Rusya Federasyonu heyetleri arasında Kırım gerilimi yaşandı.
Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri, 30 Haziran 2017 kapanışı itibarıyla 779 milyar lira oldu.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 17 ilden bu yılın ilk 6 ayında 906 milyon 132 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
FETÖ/PDY ile iltisakı olduğu şüphesiyle açığa alınan 739 emniyet personelinin görevlerine iade edilmesine karar verildi.
Van merkezli 9 ilde, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 25 zanlının gözaltına alındığı bildirildi.
Ki, o kişi, partisinin 90 küsur yıllık bütün o jakoben/tepeden inmeci, dayatmacı diktatörce, faşistçe uygulamalarını kendi dünya görüşlerinin iftihar vesilesi sayıyorsa.. Bugün, ‘ku
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyi Zap bölgesine icra edilen hava destekli operasyon kapsamında eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 9 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini a
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,68 yükselerek 101.207,79 puanla tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi.