Kuzey Irak'ın Serabatin bölgesinde 2 askerin şehit edilmesi olayının failleri olduğu belirlenen 3 PKK'lı düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
Rusya, Rus Tu-22M3 tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Ebu Kemal yakınında bulunan terör örgütü IŞİD mevzilerini bombaladığını bildirdi.
Amasya merkezli 13 ildeki soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin "Amasya askeri mahrem imam sorumlusu" ile "askeriyeden sorumlu 3 mahrem imamı", çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7051, 7052, 7053, 7054, 7055, 7056, 7057, 7058, 7059 ve 7060 sayılı kanunları onayladı.
Amerika'da tutuklu bulunan Reza Sarraf'ın yeniden gündeme gelmesi ile birlikte akıllara Sarraf ile ortaklık yaptığı iddia edilen Babek Zencani'nin idam edilme durumu geldi. Babek Zencani 30 Ar
Güvenlik güçlerine taciz ateşi açan teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 3 BTÖ mensubu etkisiz hale getirildi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e milletin sonsuz hürmet duyduğu sıklıkla ifade ediliyor. Peki, Atatürk milletine sonsuz bir hürmet duyar mıydı? Benim bu milletle en küçük bir sorunum, hiçbir
Beş sinema filminin Azerbaycanlı izleyicilerle buluşacağı Türk Filmleri Haftası, yönetmen Caner Erzincan'ın "Yeni Dünya" filminin gösterimi ile başladı.
ABD’nin son dönemde 3 bin 500 tır silah verdiği terör örgütü PKK/PYD’nin elinde kimyasal silah da var. Suriye’de 2012 yılına kadar Kimyasal Silahlar Daire Başkanlığını yürüten Gener
CHP Mustafa Kemal Atatürk tarafından Dersim isyanında liderlik ettiği gerekçesi ile idam edilen Seyit Rıza ve arkadaşları için Tunceli'de anma
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, darbecilerin yayınladığı sözde atama listesinde isimleri bulunan 3 eski generalin tahliyesine karar verildi.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Tu-22M3 bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Ebu Kemal kasabasındaki IŞİD mevzilerini vurduğunu bildirdi.
Türkiye dün başına 4 milyon lira ödül konulmuş bir teröristin öldürüldüğü haberini öğrenmişti. O isim PKK'nın 5'li yürütme konseyinde bulunan Delal Amed kod adlı Hülya Eroğlu'da
Amasya merkezli 13 ilde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 astsubaydan 5'i tutuklandı, 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıld�
Malatya'da tutuklu yargılanan örgütün yurt sorumlularına 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.