Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kavşağını bombalayan F-16 pilotu sanık Müslim Macit, cezaevinde görüştüğü ablasına i
Almanya'nın Express gazetesinin haberine göre, terör örgütü PKK, saflarında savaşmak için ülkede 300 kişi topladı ve Türk ordusunun Afrin'e girmesinin ardından savaş deneyimi olan 125 t
15 Temmuz darbe girişiminde kullanıldığı ve PYD'ye lojistik destek verdiği için tepki çeken İncirlik Üssü’nün Afrin'e Zeytin Dalı Operasyonu öncesinde boşaltıldığı ortaya çıktı.
ABD'de, 2016 yılında Alton Sterling adlı siyahi Amerikan vatandaşını vurarak öldüren iki polisin ceza almayacağı açıklandı.
Endonezya Milli Kütüphanesi, 124 metre yüksekliği ve 24 katlıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğini taşıyor.
UNICEF tarafından yayınlanan raporda, Yemen'de en az 2 milyon çocuğun okula gidemediği, 2 bin 419 çocuğun çatışmalarda savaşçı olarak kullanıldığını ve ülkedeki kız çocuklarının
Beşiktaş'ta bir gece kulübü önünde iki grup arasında kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada özel harekat sokağa indi, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 2011'de iktidara gelmesinden beri ilk kez yurtdışı ziyareti gerçekleştirdiği ileri sürülmüştü. Çin devlet medyası, Kim'in Çin Devlet Başkanı Şi Cinpin
Haber Türk yazarı Serdar Turgut tartışmaların odağındaki casusluk savaşını köşesinde değerlendirdi.
Morgan Stanley analistleri, Microsoft’un 12 ay içerisinde dünyanın ilk 1 trilyon dolarlık şirketi olma unvanını kazanacağını tahmin ediyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 2019'dan itibaren eğitime başlama yaşında değişikliğe gidileceğini ve zorunlu eğitime başlama yaşının 6'dan 3'e indirileceğini açıkladı.
Katar Savunma Bakanlığı, Türkiye'den askeri güçlerin de katılımıyla 14-22 Mart tarihlerinde askeri tatbikat yapıldığını duyurdu.
Yoksulluk sınırı asgari ücretin neredeyse 3,5 katına çıktı. Asgari ücret 1603 TL'yken 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı 5415 TL olarak belirlendi.
TSK'nın açıklamasına göre, Irak kuzeyi Kandil bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik harekatta, 41 terörist etkisiz hal
Irak Merkezi Yönetiminin 29 Eylül 2017 tarihinde durdurduğu havayolu uçuşları bugün Erbil seferi ile başladı.