Eski ABD Merkezi İstihbarat Servisi (CIA) ve Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) Başkanı Michael Hayden, otonom bir Kürt bölgesinin Ortadoğu'da yeni bir siyasi yapı kurulmasına yardımcı olabilece
Belçika basını, Brüksel'deki saldırıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemlerini değerlendirdi... Belçika medyası, Brüksel'da 31 kişinin hayatını kaybettiği, 300'den fazla ki�
Dışişleri Bakanlığı, Brüksel'de 18 Mart'ta Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasında sığınmacı krizi konusunda varılan mutabakatın içeriğiyle ilgili bir açıklama yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya ve Türkiye arasındaki krizin geçici olduğunu söyledi.
Rusya parlamentosu, Özbekistan'ın borçlarının silinmesini öngören anlaşmayı onayladı
Irak ordusunun ihtiyaç duyduğu zaman Peşmerge güçlerinin Musul harekatına katılabileceği belirtildi
Irak Ulaştırma Bakanı Zubeydi geçtiğimiz günlerde istifasını sunduğu ancak İbadi'den herhangi cevap alamadığını belirtti
Boko Haram mensubu olduğu sanılan iki kadın canlı bomba bu sabaha karşı Borno Bölgesi başkenti Maiduguri’nin yakınlarında öldürüldü.
Rusların yüzde 50'si, ateşkesten sonuç çıkmazsa Rus askerlerinin Suriye'ye geri dönmesi gerektiğini düşünüyor.
Mardin'de barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması için sürdürülen operasyonlarda bir asker hayatını kaybetti.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD'nin Suriye lideri Beşar Esad'ın geleceğini şu anda tartışmamayı kabul ettiğini söyledi.
Vladimir Putin, 5 Nisan’da görev süresi sona erecek olan Kadirov'a yeniden aday olmasını söyledi.
İngiltere'de, devletin gizli belgelerini yayınladığı için hükümetten tepki alan The Guardian çalışanları, kameralar karşısında haber için kullanılan harddisk ve CD'leri kırmak zorund
Şırnak'ta PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan 14 aylık Özel Harekat polisi 23 yaşındaki Osman Belkaya, toprağa verildi.
GAZİANTEP'in Karkamış İlçesi'nde, sınırın Türkiye tarafından Suriye tarafına 3 çuval geçirmeye çalışan 3 IŞİD militanından 1'i yakalandı