Cizre, Silopi ve Diyarbakır'da süren operasyonlarda 14 terörist etkisiz hale getirildi. Bu güne kadar öldürülen terörist sayısı ise 296 oldu
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Suudi Arabistan’a tank satışının yapılmayacağını açıkladı.
Atina'dan Tel Aviv'e giden uçakta bulunan Araplar protesto edilince şirket Arap yolcuları indirmek zorunda kaldı
Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar kentinde DAEŞ üyeleriyle Afgan polisi arasında çıkan çatışmada 16 terör örgütü mensubu öldürüldü.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), toplanma ve gösteri düzenleme özgürlüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle Rusya'yı mahkum etti.
HDP'li milletvekilleri için gündeme gelen dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda CHP'den açıklama geldi.
Riyad yönetimi, temsilciliklerine yönelik saldırılar sebebiyle İran'ı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) şikayet etti.
Muş’un Bulanık Belediye Eş Başkanı Rahmi Çelik'in de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde devam eden operasyonlar aralıksız sürerken, çatışmaların yoğunlaştığı mahallerden kaçışlar sürüyor.
Suriye'nin Lazkiye kentinde restoran ve kafelerdeki dikkat çeken Rus etkisini AFP görüntüledi
İstanbul'da taksi plakasına sahip olmak isteyenlerde 'şoförlük mesleğini geçim kaynağı seçmesi ve sürekli icra etmesi' şartı aranması, taksi plakasının değer kaybetmesine neden oldu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, “Suudi Arabistan, Tahran’la ilişkilerini keserek bir din adamını idam etmesinin suçunu gizleyemez” dedi.
Cizre'de PKK'ya yönelik çatışmalar sürerken, bazı aileler camiye sığındı
İspanya'da ırkçılarla solcuların Gırnata kavgası
Davutoğlu, "Cuma günleri ile öğle tatilinin ibadet hürriyetini engellemeyecek şekilde kullanılabilmesi için taslak hazırladık" dedi