Duruşmanın ilk gününde savcılık makamı Sarraf'a atfedilen bütün suçlamaları Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'ya yöneltti
Gizli ama ana gündem olarak masada duran Esad’lı çözümde aslan payı İran’ın yani İran Rusya ittifakının olacaktır
İngiltere Başbakanı Theresa May’in daveti üzerine Londra’yı ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, dönüş yolunda gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.
Sadakat kayboluyor, yalan alelade hale geliyor. Gerçek parmaklarımızın arasından kum gibi kayıyor. Biz ekrandaki sanal görüntü ile avunuyoruz. İnsanlar cambaza baksın diye ne kadar çok avu
İsrail’deki Dürzi toplumunun temsilcilerinden Devlet Bakanı Eyüb Kara, Şubat ayında yaptığı açıklamada, Mısır cuntası lideri Abdülfettah Es-Sisi’nin Filistinlilerin Sina Yarımadası�
Rusya’nın Vostoçniy üssünden fırlatılan Meteor M uydusu ile temas sağlanamadığı ve uydunun yörüngeye girmediği belirtildi.
Tasavvuf müziği sanatçısı Rahmi Olcay, "Balkan Tekke İlahileri" adıyla çıkan albümün Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ve Yunus Emre Enstitüsü'nün katkıları ile hazırlad
Kılıçdaroğlu'nun dün grup toplantısında gösterdiği sahte belgeleri gazeteciler ısrarla istedi, ancak partililer söz konusu evrakı veremedi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 'Bir NATO müttefikimiz olarak Türkiye'den, ittifakın ortak savunmasını öncelemesini istiyoruz. İran ve Rusya, Batı toplumlarının sağlayabileceği eko
Irak'ın Kerkük kentinde Türkçe yayın yapan Türkmeneli televizyonunun, Altunköprü kasabasındaki bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin yaralandığı bildirildi.
“Bitcoin ve Ethereum gibi sanal paraları yatırım amaçlı almak caiz midir?” şeklinde sorulan soruya Diyanet İşleri'nden cevap geldi.
Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletindeki Altena Belediye Başkanı Andreas Hollstein'ın boğazını kesmek isteyen saldırganı durdurup hayatını kurtaran Ahmet Demir (27), ülkede kahra
NATO Askeri Komitesi Başkanı Çek General Petr Pavel, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alma kararını kabul etmekten başka seçenekleri olmadığını belirtti.
NATO'nun, 'en büyük ve kapsamlı' siber savunma tatbikatı olarak ifade ettiği 'Siber Koalisyon Tatbikatı', 25 üye ülke ve ortakların katılımıyla başladı.