İran'daki gösteriler her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Göstericilere müdahale sırasında gerçek mermiler kullanılırken, ölü sayısı da her geçen gün artıyor. Ayrıca sokakta deva
Kerkük'te, Irak Türkmen Cephesi askeri bölge sorumlusu şehit edildi.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders yeni yılın ilk basın toplantısında İran’daki gösterilere ilişkin açıklama yaptı.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, İran'daki protestolara ilişkin, "Fransa, çok sayıda gözaltına alınan ve mağdur olanlara karşı endişe duyuyor." açıklamasını yaptı.
Sınırdan gelen son dakika haberine göre, Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye'den 2 top mermisi atıldı
Bosna Hersekli hattat Zana Tahiroviç, "Osmanlı zamanında Bosna'da ün salmış hattatlar vardı. O yüzden aslında amacımız hüsn-i hat sanatını Bosna'da yeniden canlandırmak." dedi.
ABD, İsveç hükümetinin, Nükleer Silahların Yasaklanması Anlaşması'nı imzalamayı planladığı açıklamasına tepki gösterdi. İsveç'ten cevap geldi.
Suriyeli muhaliflerin Doğu Guta'da başlattıkları saldırıda rejim güçlerinin ağır kayıp verdiği belirtiliyor.
Suriye Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şam’ın Washington’ın İran’daki protestolara yönelik tavrını kınadığı ve bu tavrın Ortadoğu’daki durumu istikrarsızlaştır
İran'daki protesto gösterilerinin tesadüf olmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "İran'ın, Irak ve Suriyeleşmesini istemiyoruz. İtidalle hareket edilmeli" de
Hamas, Yahudi yerleşim birimlerinin İsrail'e ilhak edilmesini öngören yasa tasarısının onaylanmasına karşı "barış sürecini sonlandırma" çağrısında bulundu.
Dünya'nın zirvesi kabul edilen ve 8 bin 848 metre yükseklikteki Everest Dağı'na artık tek başına tırmanılamayacak.
Sosyolog ve yazar Prof. Dr. Hüsamettin Arslan hayatını kaybetti. Arslan bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Arslan'ın vefatını Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duyurdu.
Suriyeli muhaliflerin Doğu Guta'da başlattıkları saldırıda rejim güçlerinin ağır kayıp verdiği belirtiliyor.
Sınırdan gelen son dakika haberine göre, Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye'den 2 top mermisi atıldı