Bağcılar’da henüz bilinmeyen bir neden ile doğalgaz kutusunda gaz kaçağı ve hemen ardından patlama yaşandı. Patlama sonrası sokakta bulunan 5 bina tahliye edildi.
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeliğine Fecir Alptekin atandı.
Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsünün raporuna göre, Türk silah şirketleri 2017'de satışlarını yüzde 24 arttırdı. ASELSAN ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ilk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı görüşmenin tarihi beli oldu. İkili yarın saat 16'da görüşecek.
FETÖ/PDY'nin 'medya yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında İstanbul'da gözaltına alınarak, Erzincan'a getirilen tur rehberi Talha Uğurluel, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk ed
İngiltere Başbakanı Theresa May, parlamentodaki Brexit oylamasının ertelendiğini açıkladı.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Sarı Yelekliler ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Ülkede derin ve haklı bir öfke mevcut." diyen Macron, "Ekonomik ve sosyal bir olağanüstü hal ilan edeceğim."
HDP Diyarbakır İl Başkanlığında, İmralı Cezaevinde bulunan terör örgütü PKK lideri Öcalan için başlatılan açlık grevine polis müdahale etti.
Rusya'nın Murmansk kentinde demirlenen santralde, ilk aşamada reaktör yüzde 1 ila 10, son aşamada ise tam kapasitede çalıştırılacak.
Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, "Ankara'da havanın bu akşam ve yarın sabah saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği, öğleden sonra ara verecek yağışın gece yarısından it
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Binali Bey aday olursa istifasına gerek yok, başımızın üstünde yeri vardır. Seçildikten sonra istifa edebilir" ifadelerini kullandı.
Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'de yıllık 5 bin kişilik istihdam sağlayacak bir fabrika yatırımına hazırlandığı bildirildi. 2022 yılında faaliyete geçecek VW'nin Türkiy
Türkiye'de yaşayan ve sınır dışı edilen Suriyeli sayısını açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçici koruma statüsünde 3 milyon 611 bin 834 Suriyelinin bulunduğunu söyledi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonucunda, Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 'FETÖ'ye ü
ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'dan YPG açıklaması geldi. Dunford, Suriye'nin doğusunda istikrarın sağlanması için 35 bin ile 40 bin yerel gücün eğitiminin tamamlanması gerektiği