Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan ve darbe ile görevden indirilen Muhammed Mursi'nin avukatı konuştu ve Mursi idam edilebilir dedi.
'Paralel yapı' tarafından başlatılan mektubuna imza atan senatör Chuck Schumer İslam düşmanı çıktı. Schumer, Filistin'in İsrail'e ait olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
Çözüm Süreci'nin kritik adımlarından biri bugün Diyarbakır'da düzenlenecek Newroz Kutlaması'nda atılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko arasında yapılan görüşmede Türkiye'nin Ukrayna'ya 50 milyon dolar kredi vermesi kararlaştırıldı.
Gezi olaylarında Türkçe “Boyun eğme!” manşeti atan Der Spiegel dergisi, Frankfurt’taki polis şiddetine hiç yer vermezken İngilizce bölümde IŞİD’i Almanca kısmında ise Tunus’taki mü
Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine bağlı askerlerin, İngiliz askerleri tarafından eğitilmeye başlandığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı’nın “olumlu bakmıyorum” dediği İzleme Heyeti ile ilgili tartışmalar ilk olarak çözüm sürecinin başladığı 2013 yılında gündeme geldi. Heyet, süreç kapsamında en �
Hollandalı İslam düşmanı ve ırkçı Wilders'in 13 Nisan'da yapılacak Dresden'deki Pegida gösterisinde konuşma yapacağı bildirildi.
HDP Sivas Merkez İlçe Eşbaşkanı ile bir parti üyesi dün akşam bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırının kalabalık bir grup tarafından yapıldığı iddia ediliyor
Musul'a yönelik hava saldırıları ile füze atışlarının sivilleri etkilediğini savunan IŞİD, yaralı sivillerin hastanelerdeki görüntülerini yayınladı
Başkent Sana'da, Şii Husilerin toplandığı iki camiye düzenlenen saldırılarda ölenlerin sayısı 127'ye, yaralı sayısı ise 345'e yükseldi. İntihar saldırılarını IŞİD üstlendi.
Gezi olaylarında Türkçe “Boyun eğme!” manşeti atan Der Spiegel dergisi, Frankfurt’taki polis şiddetine hiç yer vermezken İngilizce bölümde IŞİD’i Almanca kısmında ise Tunus’taki mü
Suriye'de savaşan Ceyş'ül Muhacirin vel Ensar grubunun lideri Selahaddin Şişani, önemli mesajlar içeren bir röportaj verdi. Ummetislam.Net'te yayınlanan röportajda Şişani, Suriye'deki yaba
Ünlü şair ve yazar İsmet Özel, Şah Fırat Operasyonuyla gerçekleşen çekilmeyi eleştirdi, AK Parti'ye sert suçlamalar yöneltti.
Kırım Tatar Türklerinin lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Rusya'nın Kırım'da nükleer faaliyetlerde bulunduğunu savundu.