Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Barış Pınarı Harekatı üzerinden ülkemiz aleyhinde kara propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik eden, güvenlik güc�
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda başlattığı askeri operasyonu şiddetle kınadıklarını, bu operasyonla Suriye’nin egemenliğinin açık ve kabul e
Eski Başkan Obama'yı hedef alan Trump "Başkan Obama'nın PKK ile anlaşma yapması büyük bir hataydı" ifadelerini kullandı.
Finlandiya Başbakanı Antti Rinne, Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik askeri harekatı gerekçe göstererek Türkiye'ye silah ihracatını askıya aldıklarını açıkladı.
MSB kara harekatının başladığını duyurdu. Habertürk TV, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 3 farklı bölgeden Suriye’ye giriş yaptığını iddia etti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık kadromuz cephe gerisinde, sınır hattında ve sınır ötesinde askerlerimizin yanı başında görev yapacak" dedi.
'Barış Pınarı' sözü ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam'daki AK Parti kampında yaptığı konuşmada geçmişti. Erdoğan konuşmasında "Hazırlıklarımızı yaptık, harek
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı, cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Devlet Bilgi Koord
Semih Kaplanoğlu’nun Bağlılık-Aslı filmi bir anda sinema gündemimize oturdu. Yeni Türkiye Sineması’nın kurucu kuşağının önde gelen yönetmenlerinden olan Kaplanoğlu’nun son filmin
Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı'nda 'sivil/masum kişilerin ve harekât bölgesindeki tarihi, kültürel, dini yapılar, altyapı tesi
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye’den Suriye’nin kuzeydoğusunda başlattığı askeri harekata son vermesini talep etti.
"Barış Pınarı Harekatı" kapsamında Tel Abyad ve Resulayn'daki terör hedefleri, obüs atışlarıyla ateş altına alınıyor.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, başbakanlıktan istifa ettiği sürece ilişkin “Bugüne kadar en yüksek oyu alan başbakan olarak altı ay sonra isti
Erdoğan’ın açıklamasından kısa süre önce, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında SDG kontrolünde bulunan Ras’ul Ayn’dan (Serekaniye) patlama sesleri gelmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır." ifadelerini kullandı.