Güvenlik güçlerinin son operasyonları ile çok büyük darbe alan PKK, ABD'den yardım istedi. Alman medyasına konuşan örgütün Kandil'deki yönetcisi Cemil Bayık ABD'yi stratejik ortak olara
Rusya’nın, Doğu ve Güneydoğu’yu savaş alanına çeviren PKK ile temasları deşifre oldu. Victor Simalow ve Evgeny Qrzhantsev isimli diplomatların başkanlığındaki Rus heyetler, 12 Aralık�
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Ahmet El Cubeyr, İngiltere'nin son dönemde idam cezasına yaptığı eleştirilere karşı ABD örneğini verdi.
Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde bir çorap fabrikasında kimyasal maddeden etkilenen 100 işçi hastaneye kaldırıldı.
BM Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi,'Türkiye, mültecilerin sığınma ülkesi olarak örnek teşkil ediyor. Diğer ülkeler de bu şekilde olmalı' dedi.
Yunanistan’da, sahte diploma ile Yunanistan parlamentosuna kadrolu memur olarak işe alındığı belirlenen 23 kişi görevden alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, PKK elebaşlarının İran'da olduğunu belirterek, 'İran yetkilerine sesleniyorum; İslam dininin neresinde var neresinde var komşularına za
Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schäuble mültecilerin getirdiği masrafların karşılanması için benzine ek zam yapabileceklerini belirtti.
Kilis sınırında artan şiddetli çatışma sırasında sınır karakolumuza açılan taciz ateşine misliyle karşılık verildi.
Afganistan'ın kuzeyindeki Tahar vilayetinin Darkad bölgesinde 40 Taliban üyesi, silahlarını yetkililere bırakarak teslim oldu.
CHP Kurultayı'nda tek aday olarak giren Kılıçdaroğlu'nun sözleri, salondaki AK Partililerin tepkisini çekti.
Türkiye, Terörle Mücadele Master Planı ile terörle mücadele stratejisinde köklü değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Hazırlanacak eylem planıyla tüm devlet kurumlarının bu mücadeleye kat
Tayvan'da kesin olmayan sonuçlara göre muhalefetteki Demokratik İlerleyiş Partisi'nin kadın adayı Tsai Ing-wen seçimleri kazandı.
İran ile Türkiye arasında üst düzey temasların yakın zamanda başlayacağı öğrenildi.
Suriyeli işçilere çalışma izni verilmesini düzenleyen yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Vasıfsız Suriyeliler Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından mesleki eğitim ve işbaşında