Türkiye soğuk ve yağışlı havanının etkisine girerken Meteoroloji 6 ile yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kazakistan ziyaretinde önce Başbakan Karim Masimov ile ardından da Ak Ordu sarayında Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile görüştü. Amaç ticaret, ekonomi ve ula
İzmir'de, Avrupa ülkelerine gitme umudu taşıyan çaresiz mültecilere satılan botların üretildiği imalathanelere polis tarafından baskın yapıldı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya ile Esed rejiminin, Suriye'deki sivilleri bombalamayı derhal durdurması gerektiğini belirtti.
Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mülteci krizi konusunda Türkiye'ye yönelik suçlamaları "küstahlık" olarak değerlendirdi.
PKK’nın YDG_H gençlik yapılanması ile birlikte kadın militanlardan oluşmuş silahlı eylem birliği… YPS_JİN
Mısır ordusunun Sina'da silahlı kişilere düzenlediği operasyonda 10 kişinin öldürüldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Fransa Başbakanı Manuel Valls, ülkede 4 ayda bir yenilebilecek olağanüstü hal uygulamasının getirileceğini söyledi.
Kanada Dışişleri Bakanı Stephen Dion, İran'a uygulanan ithalat, ihracat ve finansal yaptırımların kontrollü olmak şartıyla kaldırıldığını, 2012 yılından bu yana kopuk olan diplomati
İngiltere'de göçmen ve AB karşıtı partinin, Türkiye'yle ilgili hazırladığı propaganda filmi tepkilere neden oldu. Filmde sürekli minare ve türbanlı kadın görüntülerine yer verildi.
Türk iş dünyası, İsrail'in ablukada tutuğu için büyük bir yıkıntı altında yaşamın sürdüğü Gazze'yi yeniden inşa etmek için harekete geçti. Bir heyet bölgeye gitti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı "Terörle Mücadele Eylem Planı"nın ne anlama geldiğini gazeteciler, akademisyenler ve güvenlik uzmanları Al Jazeera’ya değerlendirdi.
BM Genel Sekreteri Ban, İsrail - Filistin sorunu hakkında konuştu: Ben dâhil, dünya liderlerinin, bu sorunun çözümünde ilerleme sağlayamamış olmasından dolayı zaman zaman kendimi suçlu
Demirtaş'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'halkı sokağa çağıran' eylem çağrısına yurdun hiç bir yerden destek gelmedi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Kırım Yarımadası ile ilgili görüşmelere Türkiye’nin de katılması gerektiğini söyledi.