15 Temmuz akşamı, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete yönelik gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimiyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Cuntacı askerle
15 Temmuz akşamı, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete yönelik darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerin Türkiye'ye geri verilmeme ihtimalinin olduğu dillendiriliyor.
Bir yandan yazarken bir yandan da TV'den CHP'nin Taksim'deki mitingini izliyorum. Alan dolu. Ak Partili milletvekilleri beraberindeki partililerle İstiklal Caddesi'nden meydana doğru yürüyorlar.
Eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, katıldığı bir televizyon programında TSK'da Fetullahçıların varlığına ilişkin sayısal verileri açıkladı.
İzmir'in Buca ilçesinde ağaçlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangın, kent üzerinde yoğun duman oluşturdu.
Darbe girişimi sırasında İBB’ye gelen darbeci hainlere çay ve yemek ikram eden İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç ve İBB Lojistik Destek Merkezi yöneticisi olan oğlu Ömer Tunç tutukl
Askeri araca binip darbecileri durduran anne, gösterdiği cesaretle ilçenin kahramanı oldu.
Gazze'de yaşayan Cuneyd ailesi ile El-Beyyuk ailesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkına verdikleri destekler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
İsviçre'nin Zürih kentinde Gülen'e yakınlığı ile bilinen bir okulun müdürü, polise yapılan şikayet üzerine ifadeye çağırıldı.
Fransa'daki olağanüstü hal nedeniyle İngiltere’den Fransa’ya geçişte sıkı güvenlik kontrollerinde araçların bekleme süresi 15 saati geçti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişimi gecesi, darbeci askerlerden birinin Hulusi Akar'ı Fethullah Gülen'le görüştürmek istediğini söylemişti. Söz konusu darbeci askerle ilgi
İstanbul ve Ankara’da 15 Temmuz’daki darbe girişiminde F16’ların alçak uçuşla gerçekleştirdiği sonik patlamanın provasının Nisan ayında Kayseri’de yapıldığı ve sesin etkilerinin t
FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatma kararı alınan Özel Bursa İpekşehir Temel Lisesi ve Özel Bursa Temel Lisesi
15 Temmuz gecesi darbecileri şaşırtmak için Dalaman Havalimanı'ndan 3 uçağın havalandığı ortaya çıktı.