BM, işgal altındaki Filistin topraklarındaki insani ihtiyaçların ana nedeninin İsrail işgali olduğunu açıkladı
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, YPG'nin DEAŞ ile Rakka konusunda anlaştığını ve DEAŞ militanlarına Rakka'dan çıkmaları için koridor açtığını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görev süresi boyunca, çocukların camilerde daha fazla vakit geçirmesinin önünü açacak projeler geliştiren bir din adamı olarak dikkat çekti.
Diyarbakır kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik 10 bin güvenlik görevlisinin katılımıyla yürütülen operasyonda çatışma çıktı. Son dakika bilgilerine göre 3 asker şehit oldu.
'Yurtta Sulh Konseyi' İstanbul yapılanmasını da kapsayan İstanbul'daki darbe ana davasına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yaptığı yaptığı açıklamada,
Türk Kızılayının, Ramazan dolayısıyla 15 ton un, şeker ve çeşitli gıda malzemeleri yüklü insani yardım gemisi 2 Haziran'da Mersin'den, Somali'ye doğru hareket edecek
Örgütün Avrupa sorumlusu, Fransa'da OHAL kapsamında terörle mücadele bahane edilerek barışçıl protestoların engellendiğini ifade etti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Karl Erjavec ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu ABD'ni
Yalova'da çekilen görüntülerden, Türkmen genci ölümle tehdit edip, parasını alan 33 yaşındaki A.A., gözaltına alındı.
Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, ABD ile Almanya arasındaki ilişkilerin çok iyi olduğunu ve Trump'ın Merkel'e çok saygı duyduğunu söyledi.
Günümüzde dökümcü, maden, beton ve yol işçisi, tellâk, hamal gibi ağır işlerde çalışan kimselerin de “orucu tutmakta zorlananlar" sınıfına dahil edileceği hükmü birçok fıkıhç
Tasavvuf ehli, “Şükür, nimeti değil, onu sana nasibedeni görmektir” diyor. Ve ilave ediyor: “Avam yenecek-içilecek-giyilecek şeylere şükreder, havas kalbe gelen feyze şükreder”.
Astana görüşmeleriyle Suriye’nin batısında çatışmalar durulurken, Irak sınırı yeni ateş hattı haline geldi. Haşdi Şabi Suriye sınırına ulaştı, ABD’ye meydan okudu. Sınır bölge
HDP'nin firari vekilleri Tuğba Hezer Öztürk ile Faysal Sarıyıldız'ın izin, ödenek ve yolluk talepleri reddedildi. İki vekile yapılan ödemeler de geri alınacak.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan TEOG ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak.