Gazze’yi yöneten Hamas, Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Komitesi’nin yeniden kurulmasına yol açan Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın istifasının ulusal uzlaşıya karşı dar
Başkent Beyrut'ta haftalardır çöplerin toplanmamasını protesto eden göstericiler polisle çatıştı. Askeri birlikler devreye girdi. Beyrut'un merkezi iki meydan güvenlik kordonuna alındı.
Mısır'da bir grup polisin, çalışma şartlarının iyileştirilmesi talebiyle ülkenin kuzeydoğusundaki Şarkiyye Emniyet Müdürlüğünü bastığı bildirildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’nın 52 üst düzey yöneticisi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Şimdi sorulması gereken şey şu: bir şeyin dinde olup olmadığını belirleyen şeyin kendisi nedir? Bu kendiye yönelik bilgiyi nerede bulacağız, üzerinde uzlaşılması mümkün bir veri var
Türkiye'nin bir çok şehrinde vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.
PKK liderlerinden Cemil Bayık, ABD ile temas kurduklarını ancak ABD'nin Türkiye ile ilişkilerinin gerilmemesi için bunu inkar ettiğini iddia etti
IŞİD Palmira'da bulunan ve 2 bin yıllık olduğu belirtilen bir tapınağı yıktı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde polis tarafından yapılan şafak operasyonunda HDP Nusaybin ilçe eş başkanı Sabiha Gündü ve DBP Nusaybin ilçe yöneticisi Erhan Dinç gözaltına alındı.
Times gazetesi Avrupa'daki mülteci kriziyle ilgili haberine Türkiye'den Yunan adalarına yüzerek geçen bir Suriyeli mültecinin hikâyesine yer verdi.
Financial Times sayfalarında, Türkiye'de güvenlik güçleri ile PKK arasındaki artan çatışmaların ülkenin güneydoğusunda ekonomik yaşamı olumsuz etkilediğini vurgulayan bir habere yer ve
Hakkari'de yola yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucunda 2 asker şehit olurken, 3 asker ise yaralandı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Phillip Hammond, İran'a yaptığı resmi ziyarette yaklaşık 4 yıldır kapalı olan Tahran Büyükelçiliği'ni yeniden açtı.
Van İli Saray İlçesinde kaçırılan 11 gümrük memuru ve bir şöförün PKK tarafından kaçırıldığı açıklandı. Daha sonra bir kadın memur ve şöför serbest bırakıldı. 10 Ağustos�
Beyrut'ta düzenlenen hükümet karşıtı eylemler, iki gündür sürüyor. Göstericilere "Ben sizden biriyim" diyen Başbakan Selam, orantısız güç kullanan güvenlik güçlerinden hesap sorulac