Mısır yargısının, Filistin'deki Hamas Hareketi'ni 'terör örgütü' ilan etmesi Gazze'de binlerce kişi tarafından protesto edildi
Diriliş Postası'nın Filistinli yazarı Eymen Halid, gazetenin ilk sayısında Filistinlilerin büyük dertlerinden birisini anlattı. Türkiye halkının 'ensar' vasfı olduğunu söyleyen Halid'e
İstanbul'da, 2 bin 600 polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayişe yönelik operasyonda, 21 bin 37 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 195 aranan kişi gözaltına alındı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP ve Hükümet'in tarihi çağrısını değerlendirdi.
Öcalan'ın çağrısını değerlendiren akademisyen Vahap Coşkun, "Tarihi eşik geçildi" yorumunu yaptı. Eski Diyarbakır Barosu Başkanı Mehmet Emin Aktar ise, tarihi bir adım olması için i�
Emine Ülker Tarhan, partisinin il başkanlığının açılış töreni, çeşitli ziyaret ve temaslar için 3 günlük bir programla Antalya'ya geldi.
Sakarya'nın Kızılcıklı Köyü'nde, köy camisinin ses sistemini kontrol için minareye çıkan 58 yaşındaki Hayri Yavuz, kalp krizi geçirip öldü.
İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat yargısının verdiği kararların hükümsüz olduğunu resmen ilan etti.
İtalya parlamentosununda, 'Filistin'in devlet olarak tanınmasını' teşvik etme çağrısının yapıldığı iki ayrı önerge kabul edildi.
Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Mossad eski başkanı Meir Dagan'ın açıklamasını 'direniş zaferini itiraf' olarak değerlendirdi.
Polise, ABD İstanbul Başkonsolosluk binası yakınında üzerinde patlayıcı olduğunu söyleyen şüpheli bir kişinin olduğu ihbarı yapıldı.
Mısır'da 271 kişinin, Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na (İhvan) üye olmak, Minye ilindeki mahkeme binalarına saldırmak ve yakmak suçlamasıyla askeri mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
Yemen'deki olaylar ve Husilerin yönetimi ele geçirmesinin ardından San'a büyükelçisini geri çeken Suudi Arabistan, büyükelçiyi Yemen'e ama bir zamanlar bağımsız olan Güney Yemen'in başk
Batılı rehineleri, kafalarını keserek öldüren "Cihatçı John" lakaplı IŞİD üyesinin gerçek kimliği belli oldu. Bu kişinin Londra'da yaşarken IŞİD'e katılan Muhammed Emwazi olduğu or
Alman Federal Anayasayı Koruma Teşkilatı, Suriye ve Irak'ta IŞİD'le birlikte savaşarak Almanya'ya geri dönenlerin sayısının 200'e çıktığını bildirdi.