Yalçın Akdoğan, Melihgazi Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Mayıs ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, önemli bir seçime gidildiğini, ülkenin geleceğinin
Gazze’ye yardım götürürken İsrail saldırısında 9 kişinin hayatını kaybettiği Mavi Marmara gemisinde bilirkişi heyeti ve hakimler 4 yıl sonra keşif yaptı.
ABD istihbarat kurumlarından NSA'in, Amerikan vatandaşlarının telefon kayıtlarını toplu olarak biriktirmesini sağlayan yetkisini uzatmak isteyen teklif, Senato'dan geçemedi.
ABD, 2012'de büyükelçisinin öldürülmesinin ardından kapattığı Libya üyükelçiliğini 2016 yılına kadar açmayı planlamıyor
Dünyanın en büyük yatırım bankaları Türkiye'deki seçimlerin piyasalara etkisinin raporunu hazırladı...
IŞİDe yakın bir internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan'da yapılan ve çok sayıda Suudi Arabistan vatandaşının öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Türkçeyi resmi çalışma dili olarak kabul eden ve Türkiye'nin üye sayısını 12'den 18'e çıkarmayı öngören yasayı onayladı.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Adana ve Mersin'deki bombalı saldırı şüphelisinin IŞİD ile bağlantılı olduğunu savundu. Başbakan bu kişinin daha önce DHKP-C soruşturmasında tutuklandığ�
İran, Yemen'e askeri gemiler eşliğinde 'insani yardım' taşıyan gemisinin denetlenmesi için Cibuti'deki BM merkezine gideceğini açıkladı.
Bursa'da otomotiv sektörünün zora sokan işçi eylemlerinde, işçi temsilcileriyle ilgili adli süreç başlatıldı. Dün yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Akşam saatlerinde is
Genelkurmay Başkanlığı, Muş'ta biri uzman onbaşı olmak üzere 2 kişinin PKK tarafından kaçırıldığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’ye yönelik saldırılarla ilgili bir zanlının tespit edildiğini açıkladı. HDP'nin eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, kendisinin ve hükümetin seçim sürecin
Türkiye, Suriye sınırında devriye gezen jetlerin sayısını 2'den 10'a çıkardı
Suriye ordusuna ait savaş uçağının İdlib'in Darkuş beldesine vakum bombalarıyla düzenlediği saldırıda 20 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı bildirildi.
Almanya'nın Hannover kentinde toprak altından çıkarılan patlamamış bir bomba nedeniyle 31 bin kişinin tahliye edildiği öne sürüldü...