ABD Başkanı Donald Trump, Las Vegas'taki bir konser alanında silahla ateş açarak en az 59 kişiyi öldüren Amerikan vatandaşı Stephen Paddock için "O hasta ve deli bir adam" dedi.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir grup gösterici, İspanya'nın Katalonya Özerk Yönetimi için bağımsızlık yanlısı gösteri düzenledi.
Mısır yönetiminin, vize almak için getirdiği güvenlik onayı şartı sebebiyle 190 Katarlı öğrencinin Mısır üniversitelerinde eğitimlerine devam edemediği bildirildi.
Oxford Belediye Meclisi, Myanmar Dışişleri Bakanı ve Devlet Başkanlığından Sorumlu Devlet Bakanı Aung San Suu Çii'ye verdiği "Oxford Özgürlük Nişanı"nı geri alma kararı verdi.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Maliki, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna karşı Türkiye'nin sergilediği yaklaşımı değerlendirdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Gabriel ile telefonda görüştü.
Dışişleri Bakanlığı, dün Bayreyn'in başkenti Manama'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
Fransa'nın Mulhouse kentinde önceki gece meydana gelen yangınla ilgili gözaltına alınan 28 yaşındaki gencin, sorgu sırasında suçunu itiraf ettiği açıklandı.
Irak'taki kayıtlarda ölü olarak gözüken ve yürütülen soruşturma kapsamında hayatta olduğunun anlaşılması üzerine Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan "Ebu Yusuf" kod ad
Kazakistan’da Almatı-Çimkent arasında sefer yapan ambulans uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington'da görev yapan 15 diplomatın geri gönderileceğine ilişkin alınan karar hakkında Küba hükümetini bilgilendirdi."
IKBY Parlamentosu Başkan Yardımcısı İbrahim, Peşmerge'nin olası bir durumda Irak ordusu ile arasında çatışma yaşanıp yaşanmayacağına dair açıklamalarda bulundu.
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Berlin Duvarı'nın yıkılışının 27. yıl dönümüne ilişkin Almanya'da artık yeni duvarlar var uyarısında bulundu.
AK Parti, İstanbul'un 'Eyüp' ilçesinin adının 'Eyüpsultan' olarak değiştirilmesi için TBMM'ye teklif sundu
Netanyahu, Filistinli grupların kendi aralarındaki uzlaşmayı tanımayacaklarını söyledi.