Türkiye’ye karşı PKK’yı silahlandıran ve terör örgütüne yalnızca son bir ayda 800 TIR dolusu mühimmat gönderen ABD, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı bir cephe de İdlib’de açacak.
HDP parti sözcüsü Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.
İsrail polisi korumasında yaklaşık 200 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa İmar Komisyonu görevlisi bir kişiyi gözaltına aldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meteoroloji uzmanının sıcaklıkla ilgili sözlerine cevap verdi: Abartmaya gerek yok.
Moskova yönetimi, Suriye’nin yeniden imarı için Rusya Müslümanlarına yüzünü döndü, bunun için Müslüman özerk yönetimlerdeki liderleri kullanıyor. Bağış yapmak istemeyen Müslüman
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır. Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs'ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz." dedi.
Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'ne bağlı Hüyüklü Köyü'nde yaşayan Vedat Özdaş, BİMER'e başvurarak, köylerine yakın Katı Atık Tesisi'nin yeterli kontrol ve ilaçlama yapılmadığı i
Venezuella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, FETÖ'ye çok güçlü sözlerle tepki gösterdi... Türkiye'ye karşı girişilen darbe girişiminin ardından Avrupa'nın emperyalis
15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün üste görevli askerlerle yaptığı telefon konuşmaları ek klasörlere girdi...
MİT kumpasının baş aktörü eski özel yetkili savcı Sadrettin Sarıkaya günlüğünde, darbecileri överken direnen halkı da aşağılıyor.
FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan İrtegün, yurtdışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.
Kudüs İslami Vakıflar İdaresi Başkanı Hatib, "Bizim önemsediğimiz konu Aksa'nın kapılarının açık olması ve içeriye özgür ve hiçbir baskıya maruz kalmadan girilebilmesidir." dedi.
Almanya Büyükelçiliği binasının bir kısımda tuvalet ve banyo tadilatı yapan inşaat firması, iş bitiminin ardından Büyükelçiliğin sözleşmede yer alan paranın büyük bir kısmını
The Independent gazetesi, Didim'de tatil yaparken gözaltına alınıp tutuklanan Jor Robinson hakkında, İngiliz askeri olduğu ve Suriye'de YPG saflarında DEAŞ'a karşı savaştığını yazdı.