AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin ablukasındaki Doğu Guta'da günlük 5 saatlik ateşkesin ilk adım olarak �
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 20 Ocak'tan beri devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin kent merkezinin kuşatıldığını duyurdu. "Kritik öneme sahip bölgeler ele geçirildi" denilen
Strateji uzmanı Mete Yarar, Habertürk ekranlarında Veyis Ateş ile Suriye'deki gelişmeleri değerlendi. Tarihi programın en önemli özelliği ise ikilinin canlı yayını Türk askerleri tarafı
Almanya'daki Müslüman dernekler, ülkede son dönemde artan cami saldırıları konusunda Alman hükümet yetkililerinin ve toplumun farklı kesimlerinin Müslümanlarla dayanışma içinde olmalar�
İçişleri Bakanlığı son dönemde UBER uygulamasıyla gündeme gelen ‘yetkisiz yolcu taşımacılığı’ tartışmalarının ardından harekete geçti. Hazırlanan yeni kanun tasarısına göre
Diriliş Postası yazarı İsmail Yaşa özellikle BAE gibi ülkelerde son dönemde Osmanlı'ya yönelik artan hakaret dalgasının perde arkasını yazdı.
Star Gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil son dönemde artan İslamafobi meselesini köşesine taşıdı.
Yeni Akit Yazarı Ali Osman Aydın son dönemde Kanal D'nin Nureddin Yıldız'a yönelik karalama politikası ve yayın politikası arasındaki tutarsızlığı yazdı.
Zeynep Haşemi ile İslami hassasiyetler taşıyan kadınların kadınlar günü, anneler günü gibi tanımlanmış günlere nasıl baktıklarını konuştuk. Müslüman annelerin toplumdaki rolü ha
Milliyet Gazetesi yazarı Serpil Çevikcan son dönemde ABD ile Türkiye arasında cereyan gelişmeleri kaleme aldı.
Muhalifler, Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesinde Esed rejiminin önemli komutanlarından birini daha etkisiz hale getirdi.
Haber Türk yazarı Murat Bardakçı son dönemde kadına yönelik şiddetin dilden başlatıldığı gerekçesiyle kelime budanmasını eleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hürriyet Gazetesi'nden Hande Fırat'a önemli açıklamalar yaptı.
Star Gazetesi yazarı Resul Tosun, son dönemde artan kadına yönelik tecavüz ve taciz vakalarını Batılı bir ülke ile karşılaştırdı.
Yeni Akit Yazarı Kenan Alpay son dönemde Saadet Partisi ile diğer partiler arasında cereyan eden ittifak arayışlarını kaleme aldı.