Muhalifler, Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesinde Esed rejiminin önemli komutanlarından birini daha etkisiz hale getirdi.
Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosu Gaman, "Türkiye'den Ukrayna'ya gelen turist sayısında artış söz konusu. Bu yıl bu rakamların artmasını bekliyoruz." dedi.
Nurettin Yıldız’ın kurucusu olduğu Sosyal Doku Vakfı’ndan açıklama var.
Zarar ettiğini iddia eden halk otobüsü sahipleri bugün İstanbul'da kontak kapattı. Eyleme, İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde hizmet veren sendika üyesi erguvan halk otobüsü işletmecileri k
NATO Genel Sekreteri Yardımcısı Rose Götemoller, TSK’nın Afrin’e yönelik Zeytin Dalı operasyonunun kapsam ve zaman bakımından kısıtlanması gerektiğini belirtti.
Eritreli 28 yaşındaki Oromo, 2011 yılında İsrail'e sığınmasını ve İsrail hükümetinin göçmenlere yönelik politikası yüzünden bu ülkeyi terk etmesi sonrası Ruanda ve Uganda'ya kadar
Gaziantep'te, günlük yaşamda kalp ritmini ve tansiyonu ölçmek için göğsüne takılan 'holter' cihazı ile hastaneye gelen kalp hastası genç, aniden yere düşünce çevredekiler cihazı bomb
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde balon imalatı yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Bölgeye ambulanslar sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.
Türkiye'nin Rusya'dan alacağı S-400'ler, NATO ve ABD'yi huzursuz etmeye devam ediyor. Üst üste yapılan açıklamalar ile ABD ve NATO'nun tehlike altında olduğu iddia edildi.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, yaklaşan 2019 seçimlerinde Kürt seçmenlerin durumunu köşesine taşıdı.
Milat Gazetesi Yazarı Ramazan Kayan Doğu Guta'da yaşanan insanlık dramını kaleme aldı.
Yeni Akit Yazarı Kenan Alpay son dönemde Saadet Partisi ile diğer partiler arasında cereyan eden ittifak arayışlarını kaleme aldı.
Yıldıray Oğur son günlerde sınır dışı edildiği iddia edilen el Saedi ailesinin gerçek hikayesini kaleme aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütlerine büyük darbe vurdu.
TBMM Kültür Varlıklarını Araştırma Komisyonu, vatandaşların ilgisini artırmak amacıyla müze ve ören yerlerine girişlerin ücretsiz hale getirilmesini istedi.