Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Yazılı açıklama yapıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Afrin'e bir operasyon yapılabilir. Biz de devletimizin yanında, arkasında oluruz. Burada hiçbir şüphe yok." dedi.
İran'ın önde gelen din adamları, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Ehli Beyt imamlarıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Yazılı açıklama yapılacak...
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Canan Kaftancıoğlu skandalını örtbas etmeye çalışan CHP yönetimi hakkında sert açıklamalarda bulundu.
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, partinin genel başkanlığına adaylığını açıklarken 'partiyi fabrika ayarlarına döndüreceğini' söyleyen eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'a te
ABD Dışişleri Bakanlığı, Filistinlilere yapılacak 125 milyon dolarlık yardımın 65 milyon dolarını askıya aldıklarını açıkladı.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde sobayı benzinle tutuşturmak isterken evde yangın çıkmasına neden olan yaşlı adam, alevlerin arasından itfaiye tarafından kurtarılan kedisiyle gözyaşları için
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, "Elbette Türkiye ile yeniden daha iyi görüşmeler yapmaya niyetimiz var. Bu, Türkiye'nin de çıkarına, Almanya'nın ve Avrupa'nın da çıkarına" açıklam
BTK, erişim yasağına konu makalelerin değiştirildiğini açıklayan Wikipedia'nın, yasa dışı içerikleri ısrarla yayınlanmaya devam ettiği bildirildi.
İspanyol hazır giyim devi Zara’nın "Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı ve ülkeden çıkacağı" yönündeki iddialarla ilgili yetkilerden açıklama geldi.
İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı.
Isparta'da CASA tipi askeri eğitim uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Isparta Valisi Günaydın, 2 pilot ve 1 teknisyenin şehit olduğunu açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, ''Türkiye önemli ve değerli bir NATO müttefikidir' ifadelerini kullandı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Filistin'e verilecek 125 milyon dolarlık yardımın 65 milyon dolarlık bölümünü 'tekrar gözden geçirmek üzere' askıya aldığını açıkladı.